Vepo Cheese

“We gaan voor de kwaliteit van de koffiemachines en voor de lekkerste koffiebonen. Daarbij vinden wij, als foodproducent, duurzaamheid erg belangrijk. Daarom hebben we Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen van Gio Coffee gekozen.”

Vepo Cheese is een oerhollands familiebedrijf, dat sinds 1920 al actief is in de kaasbranche. Op het hoofdkantoor in Bodegraven houden ze van een goede kop koffie. Daarom gingen ze voor een Lucca koffiemachine met verse koffiebonen. Deze koffiemachine staat er voornamelijk voor het personeel. Met de recent gerenoveerde koffiehoek willen ze hun personeel goed verzorgen. Daarbij hoort ook goede koffie. De Gio Eccellente koffiebonen kwamen hierbij het beste uit de vrijblijvende koffietest. De wat mildere, maar complexere koffie valt daar goed in de smaak.

Koffiehoek van Vepo Chees

Een van de vergaderruimtes

Vepo Cheese biedt een uitgebreid assortiment

Vepo Cheese biedt een uitgebreid assortiment van Hollandse en overige Europese halfharde kaassoorten. Deze verwerken ze voor retail, foodservice en industriële verwerkers. Vepo Cheese biedt een grote diversiteit aan verpakkings- en productmogelijkheden.

Dit uitgebreide assortiment geeft Vepo Cheese ook aan haar medewerkers als het om koffie gaat. Met de Lucca koffiebonenmachine is er keuze uit diverse koffiemogenlijkheden van Espresso, Latte tot warme Choco. Zo is er altijd voor ieder wat wils.

Rainforest Alliance koffie

Eerlijke en duurzame koffie vinden ze belangrijk bij Vepo Cheese. Ook zij zitten in de foodbranche en weten hoe belangrijk het is om te werken met duurzame producten. De koffiebonen van Gio Coffee zijn allemaal 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. Rainforest Alliance staat garant voor betere arbeidsomstandigheden en duurzaamheid in de koffiegebieden. Hun belangrijkste principes zijn: integriteit, transparantie en respect.