Op de koffie bij... Urban Heroes

Het strakke, speelse interieur van Urban Heroes past perfect bij de uitstraling van het bedrijf: een recht-door-zee marketing bureau. Hier wordt met veel creativiteit gewerkt aan het verbeteren van websites én de online zichtbaarheid van de diverse klanten.

Met de flexibiliteit en ontzorging van Gio Coffee staat er altijd een kop koffie klaar voor wanneer zij wat extra energie nodig hebben tijdens een werkdag.

Lees hier over de ervaring van Urban Heroes en werp een blik op de koffiehoek!

Koffie collega Urban Heroes

Over Urban Heroes

Urban Heroes is een webdevelopment en online marketingbureau, gevestigd in het prachtige Middelburg.

Elke dag gaan Erno (Eigenaar) en zijn collega’s hard aan de slag om websites te maken die precies aansluiten bij de wensen van de klant. Want: ieder bedrijf is tenslotte uniek! 

Het is daarom belangrijk dat zij op elk moment van de dag een energiemoment kunnen pakken met een kop heerlijke koffie.

Wil je graag meer weten? Bekijk dan de website van Urban Heroes!

Naar de website>

Klantcase Urban Heroes

De flexibele service van Gio Coffee

Een koffiemachine die altijd werkt, de koffiehoek altijd netjes bijgevuld en altijd een bekend gezicht die eens in de vier weken langskomt: dat is de flexibele service van Gio Coffee. Gewoon, goed geregeld.

“We zochten een koffieleverancier die flexibel is en ons kan ontzorgen. Nu wordt iedere maand netjes onze koffie aangevuld. Als er iets met de koffiemachine is, dan wordt dat netjes opgelost. We hoeven eigenlijk heel weinig zelf te doen, alleen de koffie te drinken!”

Benieuwd naar onze service? Klik dan op onderstaande knop!

Ontdek onze service>

"Wij vinden de service van Gio Coffee heel persoonlijk. Het is heel laagdrempelig om contact op te nemen en fijn dat je altijd hetzelfde gezicht ziet."

Koffiehoek Urban Heroes

De koffiehoek van Urban Heroes

De koffiehoek van Urban Heroes past perfect: verzorgd en effectief. De wordt iedere vier weken aangevuld met deze producten:

  • Een slimme Baristi 100 die met gemak een heerlijke kop koffiezet
  • Klassieke Gio Grande koffiebonen. Deze medium roast koffiebonen zijn ideaal voor elke soort koffie: bijvoorbeeld een espresso of heerlijke latte macchiato 

“Iedere maand komt de Ingrediëntenvertegenwoordiger langs. Het contact is heel laagdrempelig. Je merkt dat hij iedereen kent en hij is makkelijk aanspreekbaar,” vertelt Erno. “Hij weet in welke la wij de koffie bewaren. Hij komt binnen, zegt ‘hoi’, trekt de la open en voor je het weet is alles weer aangevuld.”

Ben je benieuwd welke koffiemachine er goed in jouw koffiehoek past? Bekijk ons gehele aanbod hier.

altijd op voorraad

Bijproducten

Naast dat wij altijd een passende koffiemachine voor elk bedrijf hebben én de lekkerste koffie leveren, hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan bijproducten om je koffiehoek helemaal mee af te maken.

Benieuwd naar onze producten? Ontdek ze op onze website of download ons bijproductenmagazine.

Ontdek bijproducten>

Bekijk magazine

Contact

Persoonsgegevens:
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee