Nieuw in Nederland

Ontdek jouw ideale koffie abonnement

Wij begrijpen heel goed dat niet iedere ondernemer zit te wachten op een contract van 60 maanden bij het leasen van een koffiemachine. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor jou: het zakelijke koffie abonnement, met onze Baristi bonenmachine mét verse melk, al vanaf een looptijd van 12 maanden.

✓Compleet abonnement vanaf 25,95 per maand
✓Premium koffiebonenmachine met verse melk
✓Eerste maand gratis op proef

Ontdek hoe het werkt

Het allerbeste van Gio Coffee

Hieruit bestaat het koffie abonnement

Professionele koffiebonenmachines

Onze revolutionaire koffiemachines met verse melk

Wat is er nu beter dan koffie met verse melk? De beste koffie van Gio Coffee met verse melk. En die is nu meer in hanbereik dat ooit tevoren. Onze nieuwste koffiemachines, de Baristi 25 en Baristi 100, zijn exclusief voor Gio Coffee geproduceerd. De beste kwaliteit koffiebonen gecombineerd met verse melk voor de perfecte cappuccino of latte macchiato.

Géén huur
in 2020

Baristi 100

De revolutionaire Gio Baristi 100 is een 'future proof' koffiebonenmachine met een heerlijke verse melkfunctie en een professioneel 7 inch touchscreen.

  • Ideaal voor 5 tot 30 koffiedrinkers.
  • Looptijd vanaf 12 maanden.
  • Compacte koffiemachine met verse melk (incl. Lattia melkkoeler).

Gratis koffieproeverij

Eerst je koffie proeven? Vraag een vrijblijvende koffieproeverij aan op jouw op kantoor en laat je onderdompelen in onze wereld van koffie.

  • Proef en ervaar vrijblijvend.
  • Unieke ervaring voor jou en je collega's.
  • Op jullie eigen locatie en op ieder gewenst moment.

Flexibele looptijd vanaf 12 maanden

Korte looptijd

Ieder bedrijf verandert en dan is het natuurlijk wel zo prettig als het contract met je koffieleverancier meebeweegt. Zo schenk je altijd de beste koffie, hoe groot je bedrijf ook wordt. Om jou als groeiende ondernemer die zorgen uit handen te nemen, begint ons koffiemachine abonnement al vanaf 12 maanden. Groei je zo explosief dat je al eerder meer koffie nodig hebt? Geen probleem, dan regelen we een extra machine! Ook gedurende de looptijd van je oude contract.

Stel abonnement samen

Probeer onze koffiemachine uit

30 dagen bedenktijd

Wij zijn er van overtuigd dat wij de lekkerste koffie hebben voor op de werkvloer. En dat willen we jou laten ervaren. We begrijpen ook dat de aanschaf van een koffieautomaat een belangrijke beslissing is. Daarom krijg je van ons 30 dagen bedenktijd op je koffieautomaat. Zo geniet jij van de beste koffie zonder extra risico.

Stel abonnement samen

Kies voor het koffie abonnement van Gio Coffee

Geniet van volledige ontzorging

Flexibele looptijd passend bij jouw bedrijf

Al vanaf 12 maanden, ideaal voor start-ups en snel groeiende bedrijven.

All-in abonnement v.a. €0,11 per kopje

De lekkerste koffie zonder grote investering.

Unieke koffiemachines met melkfunctie

De ideale koffiemachine met heerlijke verse melk. En weinig onderhoud!

Pas je abonnement aan naar jouw wensen

Gedurende de looptijd kun je wisselen van machine en bonen.

Professionele koffiemachines met verse melk

Ontdek de Baristi 25 en Baristi 100

Revolutionaire koffiemachines die perfect passen bij ieder bedrijf. Dat zijn de Baristi 25 en Baristi 100. Anno nu is cappuccino de meest gedronken koffie op de werkvloer. Een zachte koffie met net die oppepper die je nodig hebt om weer door te kunnen. Een koffiemachine met verse melk is dan ook een musthave voor ieder kantoor. Daarnaast zijn onze exclusieve koffiemachines slimmer dan ooit te voren (denk aan WiFi, 4G en GPS) en zijn ze klaar voor alle ontwikkelen op de koffiemarkt.

Vergelijk koffiemachines

Ontdek onze bonen melanges

Exclusieve melanges voor jouw koffiebonen machine

Met het Gio Coffee koffie abonnement zet je al een kop heerlijk koffie vanaf €0,11. Al onze overheerlijke koffiemelanges zijn samengesteld door onze huisbarista. Daarnaast hebben we ieder seizoen een speciale seizoensmelange. Gezien je tijdens de loopduur van je koffiebonen abonnement van bonen mag wisselen, heb je zo ieder seizoen een speciale melange op kantoor. Dat wordt nog meer genieten van de heerlijkste koffie.

Kies jouw favoriete koffie

All-in koffie abonnement

Volledige ontzorging

Bij Gio Coffee vinden we de beste koffie belangrijk, maar minstens even belangrijk is de service. Daarom zorgen wij ervoor dat de koffie tot in je keukenkastje wordt geleverd en daarnaast krijg je altijd gratis service op je koffiemachine. Dat betekent dat we twee keer per jaar langskomen voor onderhoud en bij elke levering van de koffie de koffieautomaat voor je nakijken. Daarnaast heeft Gio Coffee ook nog koffie-bijproducten, zo nemen we alle zorgen rondom de koffieservice volledig voor je uit handen.

Stel abonnement samen

De meest gestelde vragen over ons koffie abonnement

FAQ

Wat houdt het Gio Coffee Abonnement in?
Het Gio Coffee Abonnement is een compleet koffieabonnement dat bestaat uit een professionele koffiemachine, exclusieve koffiebonen en premium service en onderhoud op de koffiemachine. Je kunt zelf kiezen welke koffiemachine en koffiebonen je wilt en hoeveel. De service is altijd gratis inbegrepen. Het Gio Coffee abonnement wordt enkel verstrekt aan bedrijven binnen Nederland met een geldig KVK-nummer.

Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers? Ik heb namelijk weinig collega’s maar wel veel bezoek.
Wij adviseren voor elke 10 bezoekers mee te rekenen als 5 koffiedrinkers. Dus heb je 10 collega’s en 30 bezoekers per dag die je graag koffie aanbiedt reken dan met 10+15=25 koffiedrinkers.

Hoe lang loopt mijn Gio Coffee abonnement?
Je kunt zelf je looptijd bepalen, variërend van 12 tot 60 maanden. Na je abonnement kan je ervoor kiezen om deze te verlengen.

Lees meer

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wil je een offerte voor méér dan 100 medewerkers? Laat dan gerust je gegevens achter!