Zorgvuldig samengesteld voor échte liefhebbers

Koffie zoals je die thuis gewend bent, maar dan op het werk. Dat is mogelijk met freshbrew-koffie van Gio Coffee. Voorgemalen filterkoffie zoals jij deze lekker vindt, verser kan het niet. De versheid van de gemalen bonen maakt van deze koffie de perfecte keuze voor jouw bedrijf. Onze koffiebonen zijn zeer zorgvuldig uitgekozen, daardoor ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit koffie op het werk.

Alleen de allerroodste en allerrijpste koffiebonen horen in onze superieure koffiemelanges thuis. Samen met de internationale herkomst van de bonen zorgt dit voor een unieke blend met een onvergelijkelijke smaakbeleving. Niet alleen de kwaliteit van de bonen wordt beoordeeld, wij kijken ook naar de duurzaamheid van de plantage. De beste omstandigheden zorgen vanzelfsprekend voor de beste koffie.

Altijd verse koffie geschikt voor groot- en kleinbedrijf

Wellicht vraag je jezelf af hoe wij de meeste versie koffie kunnen leveren? Er gaat hier een zorgvuldig proces aan vooraf. Daarnaast is het nodig om de koffie na acht weken na het branden te consumeren. Daarom leveren wij om de vier weken bij onze klanten. Zo zorgen we dat de freshbrew-koffie die ze drinken altijd vers is.

Freshbrew-koffie, ideaal voor een korte pauze

Freshbrew-koffiemachines zijn vele malen sneller dan koffiebonenmachines, daarom zijn ze ideaal voor bedrijven met veel koffieliefhebbers. In de rij staan voor een kopje koffie is hiermee verleden tijd. Dit komt omdat freshbrew-koffie maar 20 seconden contact maakt met het water. Maar ook omdat je koffiemachine de koffiebonen niet hoeft te malen. Bovendien zorgt dit ervoor dat deze koffiemachines geruisloos zijn, zodat je hem ook zonder problemen op een wat knussere werkvloer kwijt kunt.

Door de extractieperiode van de koffie met het water, neemt de koffiemachine alle extracten snel en zorgvuldig op uit de koffie. De freshbrew-koffiemachines van Gio Coffee doen dit als geen ander. Daardoor kunnen we altijd een optimaal eindresultaat garanderen.

Organiseer een gratis koffieproeverij op je werk

Omdat wij bij Gio Coffee weten dat de ene koffiedrinker de andere niet is, bieden wij vrijblijvende koffieproeverijen aan. Een vertegenwoordiger komt met alle koffiemelanges bij je langs, zodat je direct je favoriete koffie uit kunt zoeken. Ervaar zelf wat écht goede koffie is!

De beste twee filterkoffiesoorten onder één dak

Wij willen alleen de beste filterkoffie voor onze koffiemachines. Dat is ons streven, en daarom bieden wij twee van de allerlekkerste koffiemelanges aan. De robuuste Gio Intenso en de wat mildere Gio Gusto. Een duo waar je ‘u’ tegen zegt.

Gio Intenso, de krachtige freshbrew-koffie

De Gio Intenso is een freshbrew-koffiemelange van 80% arabica- en 20% robusta-koffiebonen. Een mooi gebalanceerde koffie, die lekker weg drinkt. Tonen van chocolade en noten zorgen voor een zacht en rond mondgevoel met een nasmaak van chocolade. Deze evenwichtige koffiesoort is samengesteld door onze professionele huisbarista. Het fundament van arabica-koffie dat wordt afgemaakt met een vleugje robusta zorgt voor een versterking van de sensatie. De perfecte melange voor een overheerlijke cappuccino. Maar ook voor een simpel kopje zwarte koffie is dit een koffiemelange die je niet wilt missen.

Genuanceerde filterkoffie met Gio Gusto

De Gio Gusto is een filterkoffie voor de koffieliefhebber die van een subtielere koffiesmaak houdt. Deze melange bevat alleen maar arabica-koffiebonen. Een fundamenteel sterke koffieboon uit Midden-Amerika, gecombineerd met een lekker kruidige koffiesoort uit Afrika. Een complexe en frisse koffie met een rond en zacht mondgevoel. Tonen van cacao, roodfruit, steenfruit en specerijen zoals kaneel zorgen voor een ware smaaksensatie. De Gio Gusto is daarom smaakmaker onder de filterkoffies. Heerlijk in een latte macchiato of om te drinken als zwarte koffie.