Premium instant-koffie voor iedereen

Voor bedrijven waar iedereen op een gezamenlijk moment koffie wil hebben, in de pauze bijvoorbeeld, bieden wij instantkoffie. Gevriesdroogde koffiekorreltjes zorgen ervoor dat je razendsnel overheerlijke koffie zet. Ideaal voor in de korte pauzes! Instantkoffiemelanges van de allerhoogste kwaliteit, ongeëvenaard in hun smaak en beleving.

Natuurlijk gebruiken wij ook voor onze instantkoffie alleen de beste koffiebonen. Deze zoeken de koffieboeren met grote zorgvuldigheid uit, zodat jij de koffie kunt drinken die je verdient. Samen met de Rainforest Alliance zorgen wij dat dit op een eerlijke en duurzame manier gebeurt.

Instantkoffie voor ieder bedrijf; groot en klein

Door de hoge zetsnelheid is instantkoffie ideaal voor kantoren waar veel mensen werken. Ook voor bedrijven waar de pauzes kort zijn, is instantkoffie dé oplossing. Kwalitatief goede koffie die in een mum van tijd klaar is. Het vriesdroogproces zorgt niet alleen voor een korte zettijd, maar ook voor een lange houdbaarheid. Omdat je je geen zorgen hoeft te maken over bederf is instantkoffie ook zeer geschikt voor bedrijven met minder koffiedrinkers. Het kan zonder enige zorgen in de voorraadkast blijven staan.

De complexe Gio Ultimo instantkoffie

De Gio Ultimo is een frisse instantkoffiemelange met een diep smakenpalet. Donkere tonen van chocolade en de frisse nasmaak van rood fruit zorgen voor een heerlijk complexe koffie. De 100% arabica-koffiebonen zorgen voor een krachtige smaak met een zacht mondgevoel. Heerlijk om zwart te drinken, maar ook verrukkelijk in bijvoorbeeld een cappuccino. De toevoeging van melk aan de chocolade-achtige smaak zorgt voor een betoverend lekkere combinatie!

De donkere Gio Classico instantkoffie

Voor medewerkers die houden van koffie met een pittig karakter hebben wij de Gio Classico. Een rijke instantkoffie met pit. De Classico is een melange van 80% arabica-koffiebonen en 20% robusta-koffiebonen. Dit zorgt voor een aangename bittere afdronk. Achterin de mond doet hij denken aan zwarte thee met een donkere chocolade. Perfect om met melk te drinken, maar ook als een zwarte kop koffie is hij om van te smullen! In een zwarte koffie, caffè latte of een espresso; met de Gio Classico is het altijd genieten.

Maak gratis kennis met onze koffiesmaken

Om zelf te ondervinden welke instantkoffiemelange jij het lekkerst vindt, bieden wij een vrijblijvende koffieproeverij aan voor je bedrijf. Een vertegenwoordiger van Gio Coffee komt dan langs bij jouw bedrijf om jullie kennis te laten maken met al onze koffiesoorten. Zo kun je zelf bepalen wat het beste bij je bedrijf past! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om direct een datum in te plannen!

Koffie, maar dan duurzaam

Wij staan garant voor kwaliteit en verduurzaming. Dat laten we onder andere zien door middel van het Rainforest Alliance keurmerk op onze verpakkingen. De Rainforest Alliance is een internationale non-profit organisatie die zich inzet op het gebied van duurzame landbouw en bosbouw. Het kopen van producten met het Rainforest Alliance Certified™ keurmerk helpt bij het verbeteren van de omstandigheden van boeren en lokale gemeenschappen en de bescherming van wilde dieren en planten.

Gratis koffieproeverij voor je bedrijf

Natuurlijk wil je graag zelf het genot van onze koffiemelanges ervaren. Dat kan nu met onze vrijblijvende koffieproeverijen. Je kunt contact met ons opnemen om een datum in te plannen waarop een van onze medewerkers bij je langskomt. Deze specialist laat je met alle liefde al onze geweldige koffiesmaken proeven!