Topmelange koffiebonen van 100% arabica-bonen

Wil je ook op het werk genieten van lekkere en eerlijke koffie? Gio Coffee brengt versgemalen koffie naar je werkplek toe! Echte koffiebewonderaars verlangen naar de lekkerste koffie. Smaakvoller dan verse koffiebonen wordt het niet. De smaakbeleving van verse koffiebonen op het werk is ongeëvenaard.

Wij kiezen onze koffiebonen met de hoogste zorgvuldigheid. Met het oog op het milieu beoordelen we de duurzaamheid van de plantage. De wijze waarop koffie verbouwd is, heeft ook invloed op de kwaliteit. De koffieboeren selecteren alleen de rijpste en roodste vruchten voor onze koffiemelanges. Door de meerlandige afkomst zijn onze koffiemelanges met recht uniek te noemen. Voor iedere bedrijf en iedere koffiedrinker heeft Gio Coffee een geschikte melange.

Echte koffiebonen voor kleine én grote bedrijven

Voorheen was koffie met echte koffiebonen voornamelijk beschikbaar op locaties met veel medewerkers. Met innovatieve koffiemachines en de lekkerste koffiebonen, kan ieder bedrijf lekkere koffie drinken. Ook voor kleine bedrijven is het nu betaalbaar geworden om een kwalitatieve koffiebonenmachine op kantoor te plaatsen. Omdat (koffie)smaken verschillen, bieden we zowel een pittige als een milde koffieblend.

Gratis koffie proeven met je bedrijf?

Om er achter te komen welke koffiebonen het beste bij je passen, kan je maar één ding doen. Het zelf proeven! Daarom bieden we een gratis koffieproeverij voor bedrijven aan. Laat je zintuigen het werk doen en selecteer je favoriete koffiebonen!

Donkere Gio Grande koffiemelange

Dit is onze koffiemelange van arabica- en robusta-koffie. De Gio Grande heeft een nasmaak met tonen van chocolade en walnoot met een donker tintje. Deze medium dark roast is door veel mensen lekker bevonden. De overheerlijke espresso kan de basis vormen voor een authentiek Italiaanse cappuccino. Maar ook als oer-Hollandse zwarte koffie met melk en suiker is deze koffiesoort subliem.

De afdronk doet sterk denken aan donkere chocolade met lichte tonen van walnoot. Deze contrastrijke smaakcombinatie is vurig van smaak. Lekker om je dag mee te beginnen, maar ook voor na de lunch. Een eigenzinnig kopje koffie die past in elk bedrijf.

De Gio Grande is een koffiemelange van koffiebonen uit verschillende landen. Een melange van arabica- en robusta-koffiebonen uit Azië en Latijns Amerika.

Frisse Gio Eccellente koffiemelange

Deze koffiemelange is fris op de tong, met een fijne nasmaak. Een spoortje van een klein zuurtje zorgt voor een geweldige smaaksensatie. De Gio Eccellente komt goed tot z’n recht in een lungo, en is krachtig in een macchiato. Hiermee zijn deze koffiebonen uitermate geschikt voor op het werk.

De Gio Eccellente haalt de beste smaken naar voren. De smaakbeleving neigt naar chocolade met rood fruit. Achterin je mond wordt snel een vleugje van citrus en jasmijn opgemerkt. Heerlijk als oppeppertje tussen de vergadering door bijvoorbeeld.

Om deze geweldige koffiemelange te creëren halen wij koffiebonen uit Azië en Latijns Amerika. De 100% arabica bonen zorgen voor een sterk karakter dat goed direct herkenbaar is.

Duurzame bonenkoffie drinken

Wij staan garant voor kwaliteit en verduurzaming. Dat laten we onder andere zien door middel van het Rainforest Alliance keurmerk op onze verpakkingen. De Rainforest Alliance is een internationale non-profit organisatie die zich inzet op het gebied van duurzame landbouw en bosbouw. Het kopen van producten met het Rainforest Alliance Certified™ keurmerk helpt bij het verbeteren van de omstandigheden van boeren en lokale gemeenschappen en de bescherming van wilde dieren en planten.