Koffie op kantoor

Echt lekkere koffie op kantoor

Een kopje koffie op kantoor is een goed moment om de dag te starten. De één houdt van een sterke opkikker, een ander wil juist rustig beginnen met een zachte lungo. Smaken verschillen, maar het verschil tussen verse bonenkoffie en reeds verwerkte koffie (oploskoffie, filterkoffie, etc.) proeft iedereen!

Nederlanders drinken gemiddeld 3 koppen koffie per dag. Niet alleen de beschikbaarheid van koffie is van belang, ook worden er hogere eisen gesteld aan de kwaliteit. Koffie op kantoor moet net zo lekker smaken als thuis of in de horeca. Gio Coffee brengt horecakwaliteit koffie naar het werk.

Het belang van goede koffie op kantoor

Op vrijwel iedere werkomgeving kom je wel koffie tegen en dat is niet zo gek. Veel werknemers komen op gang met een kopje koffie op de werkplek. Daarnaast is het ook een belangrijk sociaal moment om koffie te halen voor je collega’s. Of natuurlijk om informatie uit te wisselen bij het koffiezetapparaat.

Werknemers die lekkere koffie op kantoor krijgen voelen zich vaak beter gewaardeerd. Hiermee neemt indirect het verantwoordelijkheidsgevoel en de productiviteit toe. Onder werknemers die zich gewaardeerd voelen is het verloop ook minder. Koffie wordt ook niet voor niets vaak een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde genoemd.

Een goede kop koffie kan ook direct geld opleveren. Een warme kop vers gezette koffie smaakt beter dan alternatieven. Als je klanten, prospects of gasten ontvangt biedt je liever lekkere, verse koffie aan dan vieze koffie natuurlijk. Het gesprek loopt daarmee een stuk fijner.

Overtuig met warme koffie op het werk

Het aanbieden van een warme drank (zoals thee en koffie) helpt je bij het overtuigen van een (nieuwe) klant of collega. De warme sensatie aan de handen en het lichaam zorgt er voor dat hij of zij je onderbewust als een warm en likable persoon gaat beschouwen (zie Wikihow, nummer 10) en daarmee beter ontvankelijk voor je voorstel..

Geen investeringen en toch echt goede koffie op de zaak?

Dankzij het unieke concept van Gio Coffee is echt lekkere, verse bonenkoffie toegankelijk geworden. Wij plaatsen een topkwaliteit koffiemachine bij jullie en stellen deze naar wens in. Bovendien zorgen we ook voor het onderhoud, gratis. Onze vertegenwoordigers houden bij wat het koffiegebruik is en zorgen er voor dat je nooit nodig zonder koffie zit.

Wij garanderen:

  • Perfecte verse bonenkoffie
  • Uitstekende service
  • Altijd koffie
  • Gratis onderhoud en bezorging
  • Een betaalbare prijs

Wil je ook genieten van echt lekkere koffie op kantoor of andere werkomgeving? Neem dan contact met onze koffieadviseurs op en wij bespreken graag de koffiebehoefte van jullie organisatie.

Gepubliceerd op 15 mei 2014 door