Koffie zakelijk

Zoekt u goede zakelijke koffie voor uw bedrijf of organisatie? Gio Coffee is gespecialiseerd in bedrijven voor de zakelijke markt. Wij leveren alleen topkwaliteit koffiemachines uit Italië en Zwitserland.

Echt lekkere koffie voor op de zaak

Koffie op de zaak is niet altijd zo lekker als thuis of in de horeca. Gek eigenlijk, want veel Nederlanders nuttigen juist op hun werk een kop koffie. Ook zet je je zakelijke contacten (klanten, partners, gasten, etc) natuurlijk liever lekkere koffie voor dan matige of zelfs slechte koffie.

Uit onderzoek is gebleken dat op werkplekken waar goede koffie wordt geschonken, de werknemers zich meer gewaardeerd voelen en daardoor ook productiever zijn.

De beste zakelijke koffieoplossing op het werk

Wij geloven dat iedereen recht heeft op perfecte koffie en uitstekende service. Daarom hebben wij onze Gio Coffee garantie opgesteld.

Wij onderscheiden ons van andere koffieaanbieders doordat wij de juiste koffiemachine plaatsen, het technisch onderhoud doen en de koffie bij je langsbrengen als die op is. U heeft geen hoge aanschafkosten en zorgen meer over uw koffievoorziening. Dat scheelt ook weer tijd en frustratie.

Wij hebben alles in eigen beheer, zodat we snel kunnen schakelen om in al uw koffiewensen te voorzien.

Bovendien leveren wij alleen topkwaliteit, zowel de koffiemachines als de verse koffiebonen, maar ook Instant Coffee en Fresh Brew van hoge kwaliteit.

Wil je ook zakelijke koffie van Gio Coffee?

Bekijk onze koffie of neem contact met ons op voor een gratis koffieproeverij om onze unieke koffiesmaak zelf te ervaren.

Gepubliceerd op 20 juni 2014 door