De lekkerste koffie voor elke koffieliefhebber

Onze koffiemelanges zijn samengesteld door onze professionele huisbarista. We selecteren de beste koffiebonen uit de mooiste koffiestreken. Hierdoor bieden wij een breed scala aan smaakbelevingen. Koffie met de juiste balans tussen een zuurtje én bittertje met een volle body en verfijnde afdronk.

De lekkerste koffie voor op het werk

Het belang van goede koffie op je werk is waarschijnlijk groter dan je denkt. Goede koffie verbindt, geeft collega’s nieuwe ideeën, enthousiasmeert klanten inspireert gasten. Gio Coffee levert de lekkerste koffieoplossing voor op het werk. Zo ben je altijd voorzien van een heerlijk kopje koffie. Bij Gio Coffee weten we dat smaken kunnen verschillen. Daarom bieden wij geschikte koffiemelanges voor elk bedrijf.

Om de beste kwaliteit te garanderen halen wij onze bonen uit continenten zoals Azië en Latijns Amerika. Hier zijn de koffiebonen geplukt op kleur en grootte. Alleen zo kunnen we onze koffiekwaliteit en onze smaakbelevingen garanderen. Zoals je die van ons geweld bent. Onze professionele huisbarista voert de kwaliteitscontrole uit op de door ons samengestelde koffiemelanges. Daarnaast hebben we een team koffiemachinespecialisten die de machines zo afstemmen dat de koffiesmaak maximaal tot z’n recht komt.

De koffieoplossing voor bedrijven

Gio Coffee biedt de lekkerste koffie voor bedrijven. Voor elke koffiedrinker een specifieke koffiemelange. Benieuwd naar welke koffie bij jouw bedrijf past? Wij verzorgen met alle liefde een gratis koffieproeverij om jou en je collega’s vrijblijvend kennis te laten maken met alle koffievariaties.

Waarom koffie op het werk?

Zoals je een heerlijk kopje koffie in de horeca ervaart, wil je dat ook op het werk doen. Iedereen heeft een eigen voorkeur als het gaat om de ideale koffie. Daarom biedt Gio Coffee koffiemachines aan die voorzien in alle mogelijke koffievariaties. Daar stemmen we natuurlijk ook onze koffiemelanges op af. Gio Coffee voorziet je daarom continu van de lekkerste koffie voor op het werk. Voor iedereen die meer verwacht van koffie op het werk.

Welke koffieoplossingen we bieden

Wij streven ernaar om de beste koffieoplossingen voor bedrijven te bieden. Ook hebben we voor ieder bedrijf een geschikte koffiemachine. Van koffiebonenmachines tot fresbrew-koffiemachines en van Zwitserse kwaliteit tot compact design.

Waarom onze koffiekwaliteit hoog is?

Om de koffiekwaliteit hoog te houden, ontwikkelen wij ieder aspect tot in de puntjes. Voor de echte koffieliefhebber hebben wij de beste koffiebonen in het assortiment. Onze koffiebonen zijn geselecteerd op duurzaamheid en kwaliteit. Voor een echte smaaksensatie is de versheid van koffie van groot belang. Verser dan gemalen koffiebonen kan het niet. Goede kwaliteit vinden we uitermate belangrijk, en dat proef je terug. Koffie is een natuurproduct, hierdoor kan je koffie het beste vrij direct na brandingsdatum drinken. Daarom komen we ook om de vier weken langs om weer vers gebrande koffie te brengen!

Eerlijke koffie vinden we belangrijk

Onze koffiebonen komen van enkel van duurzame koffieplantages. Hier selecteren ze alleen de rijpste koffiebonen voor onze koffiemelanges. Hier hebben we de unieke smaakbeleving en koffiekwaliteit mede aan te danken. Wij hebben verschillende koffiemelanges in ons assortiment, voor ieder bedrijf een geschikte koffiemelange.

Stijlvolle koffiemachines voor bedrijven

Om lekkere koffie te maken, heb je naast koffiebonen ook een goede koffiemachine nodig. Alle componenten van de innovatieve koffiemachines zijn geselecteerd op snelheid, duurzaamheid en maximale prestaties. De stijlvolle afwerking van onze koffiemachines kan je als een bonus zien! De strakke look draagt bij aan een nette uitstraling van je bedrijfsruimte.

Gio Grande, medium dark roast melange

Een medium dark roast melange van arabica- en robusta-koffie, met een uitgesproken smaak. De Gio Grande is een prachtig donkergekleurde koffie met een intense afdronk. Een koffiesoort voor zowel kleine als grote bedrijven. Niet alleen door de fantastische smaak, maar ook als het fundament voor koffievariaties. De perfecte basis voor een cappuccino of macchiato bijvoorbeeld.

Gio Eccellente, medium roast melange

De Gio Eccellente is onze medium roast topmelange. Een koffiemelanges met een verblijdend karakter, geschikt voor ieder moment van de dag. Het is een melange van 100% arabica-koffiebonen uit verscheidene tropische landen. Deze milde koffiesoort heeft een frisse nasmaak en een verfijnde afdronk als gevolg. De Gio Eccellente is uitermate geschikt als ‘gewone’ espresso. Maar ook als je hem drinkt als lungo of latte is dit een betoverende koffievariant. Ideaal voor bedrijven.

Freshbrew-koffie op je werk

Wil je het gevoel van ‘ontspannen thuis koffie drinken’ naar je werk halen? Freshbrew-koffie is voorgemalen koffie zoals je die thuis ook drinkt. De smaak van verse koffiebonen maakt deze koffiesoort uitermate geschikt voor bedrijven. Wij hanteren een constante maalgraad die afgestemd is op onze koffiemachines. Koffiemachines met deze koffiesoort zijn bovendien geruisloos. Je staat vanaf nu ook niet meer in de rij bij de koffiemachine. Freshbrew-koffie is ook iets sneller gezet dan koffie uit een koffiebonenmachine. Hierdoor zet je een handomdraai de lekkerste filterkoffie.

De freshbrew-koffiemachine zorgt voor de juiste contacttijd tussen de koffie en het water.  Door de juiste temperatuur, extractietijd en de juiste koffiemailing komen de koffie-extracten optimaal tot hun recht.

Krachtige Gio Intenso freshbrew-koffiemelange

Een krachtige freshbrew-koffiemelange van 100% arabica-koffie. Het mag geen verrassing zijn dat de Gio Intenso intens van smaak is. Deze geweldige smaakbeleving is te danken aan het evenwicht. Persoonlijk door onze huisbarista aangebracht. De basis van arabica-koffie wordt versterkt door een vleugje robusta. De ideale freshbrew-koffie voor cappuccinoliefhebbers. Ook als je een gewoon kopje koffie met pit wenst, is de Gio Intenso een geweldige keuze.

Subtiele Gio Gusto filterkoffie

Voor filterkoffie met een subtiele smaak kies je voor de Gio Gusto. Deze koffiemelange bestaat uit 100% arabica-koffiebonen uit Midden-Amerika, die zijn aangevuld met een heerlijk kruidige koffiesoort uit Ethiopië. Dit zorgt voor een frisse koffie met een zacht gevoel. De Gio Gusto tovert bij iedere koffieliefhebber een glimlach op het gezicht.

Instantkoffie voor op kantoor

Voor de echte koffiedrinker, die niet te lang wil wachten, is er instantkoffie. Door de hoge zetsnelheid is instantkoffie ideaal voor op kantoor. Als je een korte pauze hebt wil je niet te lang wachten. In die situaties biedt instantkoffie de oplossing. Kwalitatief goede koffieoplossingen met een lange houdbaarheid. De lange houdbaarheid komt door het vriesdroogproces dat de koffie ondergaat. De koffie wordt gevriesdroogd bij een lage temperatuur zodat er pure koffiekorreltjes ontstaan. Zo kan je razendsnel een heerlijk kopje koffie te zetten. Ook voor onze instantkoffie garanderen wij de hoogste koffiekwaliteit.

Frisse Gio Ultimo instantkoffie

Een frisse instantkoffie met een rustige nasmaak. De Gio Ultimo is een rijke instantkoffiemelange waar iedere liefhebber van kan genieten. De 100% arabica-koffiebonen zorgen voor een zacht mondgevoel. Heerlijk als zwarte koffie. Maar ook met melk zorgt deze melange voor een fantastisch kopje koffie.

Krachtige Gio Classico instantkoffie

De Gio Classico is een instantkoffie met veel kracht. Een stevige en donkere koffiesoort. De blend bestaat uit 80% arabica- en 20% robusta-koffie. Dit zorgt voor een aangename bittere afdronk en complete smaak. Deze koffiemelange is verrukkelijk om zwart te drinken, maar ook perfect als basis voor een cappuccino of latte.