Op zoek naar de ideale koffiemachine voor jouw bedrijf met meer dan 20 medewerkers?

Het kan soms lastig zijn de juiste koffieautomaat voor je bedrijf te vinden. Vaak wil je de lekkerste koffie op kantoor van verse bonen, veel koffievariaties en daarnaast ook nog veel gebruikersgemak en zetsnelheid. Er zijn veel kleinere machines te vinden voor bonenkoffie, maar deze zijn niet geschikt voor grotere bedrijven. Als je in een bedrijf werkt met meer dan 20 koffieliefhebbers dan is hier gelukkig nu de perfecte oplossing voor…

De stijlvolle Lucca koffiebonenmachine is hét topmodel van Gio Coffee. De Lucca is eenvoudig te bedienen en zet geruisloos de lekkerste koffievariaties. Een professionele koffieautomaat voor bedrijven en instellingen met veel koffieliefhebbers.

  • Stijlvol en professioneel
  • Dubbele koffiemolen
  • Snelste koffiebonenmachine

B2Bdeal: Professionele Lucca koffiemachine

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koffiemachine: perfect voor in de vergaderruimte, bedrijfskantine, ontvangstruimte

De Lucca koffiemachine is voorzien van een mooi touchscreen en een overzichtelijke display waarop je die verschillende koffiesoorten selecteert. Het exterieur is stijlvol afgewerkt in zwart van pianolak. Dit geeft de professionele koffiemachine een moderne uitstraling waardoor deze uitstekend past in iedere bedrijfsruimte, kantooromgeving, bedrijfskantine en vergaderruimte.

De ideale koffiebonenmachine voor veel medewerkers en gebruikers

Met de Lucca koffiebonenmachine is het mogelijk twee soorten koffie te serveren. Iedereen heeft een eigen smaak en zeker binnen grote organisaties kan dit soms lastig zijn. Doordat er twee koffiemolens ingebouwd zijn, heb je zo voor ieders voorkeur de juiste koffiemelange.

De Lucca is ontworpen om grote bedrijven zorgeloos te kunnen bedienen. Spitsuur in de bedrijfskantine? De Lucca koffiebonenmachine bedient moeiteloos meer dan 20 medewerkers in één keer. Zo zet je met dit apparaat wel 200 koppen koffie per uur!

Geniet van ultiem gebruikersgemak

Vernieuwende technieken zorgen ervoor dat de kwaliteit van de koffie uit koffiemachines steeds beter is. De Lucca is hier het grote voorbeeld van. Een zakelijke koffiemachine die grote capaciteiten koffie zet van de hoogste kwaliteit. Ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid is dit model de beste keuze voor grote bedrijven. Een overzichtelijke display met tal van koffievariaties. Of je nu liefhebber bent van espresso, cappuccino of warme choco.

Snelste koffiebonenmachine

De snelheid van een koffiebonenmachine is essentieel. Zeker bij bedrijven waarbij grote groepen tegelijkertijd koffie willen halen, zoals in de pauze van een vergadering of tijdens de lunch. De Lucca is ontworpen om veel medewerkers en/of bezoekers achter elkaar te voorzien van koffie. Met een zettijd van tussen de 20 en 25 seconden is de Lucca gemiddeld 15 seconden sneller dan elke andere koffiebonenmachine. Door de nodige extractietijd van de koffie is het niet mogelijk dat dit nog sneller kan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Daarnaast zijn het bonenreservoir en de afvalbak extra groot, waardoor je minder tijd kwijt bent met bijvullen van koffiebonen of legen van de afvalbak.

Drukke vergadering, bijeenkomst of evenement?

Om nog sneller iedereen van koffie te kunnen voorzien, heeft de Lucca de optie twee kopjes tegelijkertijd te zetten. Dit is mogelijk doordat de hoeveelheid vergroot kan worden. Hiermee kan je niet alleen twee kopjes tegelijkertijd zetten, maar ook de sterkte van je koffie bepalen. Daarnaast heeft de Lucca een koffiekan functie. Hiermee zet je snel en gemakkelijk een hele kan koffie voor bij de verandering, een bijeenkomst of evenement.

gio-coffee-lucca-bonenkoffiemachine-grote-bedrijven

Zet geluidloos en geruisloos koffie

Om de koffieautomaat midden in je bedrijfspand te kunnen zetten is het belangrijk dat deze niet teveel geluid produceert. De Lucca koffiemachine maakt nauwelijks geluid. Dit ondanks dat het een professionele koffiemachine is voor verse koffiebonen. Dit is te danken aan geluiddempende materiaalsoorten, nieuwe technologieën en optimalisatie van de constructie. Hierdoor kan je gerust de Lucca koffiebonenmachine naast je werkplek zetten.

Koffieautomaat voor bedrijven van de beste kwaliteit

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de lekkerste koffie! Vernieuwende technieken hebben ervoor gezorgd dat de koffiekwaliteit uit volautomaten een stuk beter is geworden. De Lucca koffiemachine is hier het ultieme voorbeeld van. Een koffiemachine voor zakelijk gebruik die grote capaciteiten koffie zet, maar dan wel van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze hoge koffiekwaliteit ontstaat door de zeer nauwkeurige afstelmogelijkheden van de Lucca. Zo zijn de; koffiebonenmaling, de temperatuur en de drukgroep, zeer precies af te stellen. Hierdoor haal je de optimale smaakbalans uit onze koffiebonen.

 

Deze bedrijven genieten ook van koffie uit de Lucca: