Multifunctioneel en professioneel

Met een freshbrew-koffiemachine geniet je van filterkoffie die op een perfecte manier gezet is. De koffiemachines zijn ingesteld op exact de juiste waterhoeveelheid en temperatuur. Door het originele design met prachtige afwerking stralen deze machines superioriteit uit. Bij Gio Coffee vinden we het belangrijk dat iedereen de gewenste koffie kan drinken. Daarom hebben wij enkel koffiemachines met uitgebreide functionaliteiten. Met een filterkoffiemachine van Gio Coffee kun je daarom alle kanten op. Ideaal voor bedrijven met medewerkers die van variatie houden.

Echte filterkoffie uit een freshbrew-koffiemachine

Met een freshbrew-koffiemachine geniet je op je werk van filterkoffie zoals je die gewend bent. We hebben de optie met of zonder papieren filter. Het verschil is dat er bij andere koffiemachines metalen filters gebruikt worden. In plaats daarvan hebben deze machines een intern filtratiesysteem die exact detecteert wanneer de perfecte koffie is gebrouwen. Dat betekent dat er een stuk minder afval overblijft, terwijl het gebruiksgemak verbetert!

Ideaal voor bedrijven met veel koffiedrinkers

Omdat de koffie voorgemalen is, komt er zo goed als geen geluid vrij bij het zetten van een kopje koffie. Een vrijwel geluidloze machine die overheerlijke koffie brouwt. Dit maakt een freshbrew-machine van Gio Coffee uitermate geschikt voor open werkvloeren en bedrijfssituaties waarin stilte van groot belang is.

Koffiemachines van Nederlandse bodem

Alle freshbrew-koffiemachines die wij aanbieden komen uit Nederland. Dit maakt het gemakkelijk om een directe communicatie onderhouden met de producent. Zo garanderen wij de kwaliteit en levensduur van onze koffiemachines.

Perfect afgesteld door onze professionele huisbarista

Een juiste afstelling van de koffiemachine is essentieel voor het zetten van een goede kop koffie. De kwaliteit van de freshbrew-koffie hangt af van een goede doorlooptijd en watertemperatuur. Daarom laten wij al onze afgeleverde machines per stuk instellen door een van onze huisbarista’s. Zo krijg je gegarandeerd iedere keer de lekkerste koffie.

Vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan

Om er zelf achter te komen of een Gio Coffee freshbrew-machine in jouw bedrijf thuis hoort, is er de mogelijkheid op een proefplaatsing. Dit betekent dat wij voor een periode van een half jaar één van onze koffiemachines bij jou op de werkvloer neerzetten. Je kunt hem zo veel gebruiken als je wilt, en door iedereen laten testen. Na deze periode kijken we samen met jou naar verdere stappen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een eventuele proefplaatsing!