Snel instantkoffie zetten voor het hele kantoor

Voor de snelle koffiedrinkers heeft Gio Coffee instant-koffiemachines in het assortiment. Met een zettijd van slechts acht seconden is een instant-koffiemachine de snelste onder de koffiemachines. Dit is ook ideaal voor bedrijven waarbij de pauze slechts kort is. Doordat deze machines binnen acht seconden een heerlijke kop koffie voor je klaar hebben staan, zijn instant-koffiemachines ideaal voor bedrijven met veel werknemers. Bijvoorbeeld als de gehele ploeg in één keer pauze heeft. Je hoeft nooit meer lang te wachten op een kopje koffie op kantoor, ideaal voor elke korte pauze.

Elegant ontworpen instant-koffiemachines

Alle instant-koffiemachines van Gio Coffee hebben een compact design. Ook als de ruimte beperkt is wil je kunnen genieten van de lekkerste koffie. Onze instant-koffiemachines passen bij iedere bedrijfsinrichting, en hebben weinig ruimte nodig om lekkere koffie te bereiden. Daarnaast wordt iedere machine apart ingesteld door één van onze specialisten. Zo mengt de machine altijd exact, op hoge snelheid, de juiste hoeveelheid water met koffie.

Enorm gebruiksgemak voor ieder bedrijf

Een instant-koffiemachine vergt, door het eenvoudige koffiesysteem, zeer weinig onderhoud. De simpliciteit zorgt namelijk voor minder storingen en snelle reiniging. De vaste wateraansluiting en het ruime reservoir dragen hier alleen maar aan bij. Daarnaast zijn alle koffiemachines zo goed als geruisloos, waardoor ze prima geschikt zijn voor open werkvloeren en bedrijfsruimtes zoals ontvangsthallen.

Alle warme dranken met een instant-koffiemachine

De grote functionaliteit van onze instant-koffiemachines bevat ook een brede keuzemogelijkheid aan koffievariaties. Zo kun je kiezen voor iedere melkvariant, zoals cappuccino of macchiato. Maar ook warme choco behoort tot de mogelijkheden. Voor ieder wat wils met een koffiemachine van Gio Coffee.

Instant-koffiemachines van topkwaliteit

De productie van de Trento koffiemachines vindt plaats in Nederland. Dit maakt het voor Gio Coffee heel gemakkelijk om een directe communicatielijn met de fabrikant te onderhouden. Hierdoor garanderen wij een constante kwaliteitsgraad, en dat is te merken. Niet alleen de koffie is verrukkelijk, maar ook de levensduur van de machines is fantastisch. Pure klasse van Nederlandse bodem.

Vraag een proefplaatsing aan

Om zeker te zijn van je zaak kun je bij ons een proefplaatsing aanvragen. Dat houdt in dat wij een koffiemachine naar keuze voor een afgesproken periode bij jouw bedrijf neerzetten. Na deze periode nemen we weer contact met je op om verdere stappen te bespreken. Probeer dus nu onze professionele koffiemachines samen met je collega’s uit!