De lekkerste kopjes koffie komen in de regel uit een echte koffiebonenmachine. Een koffiemolen zorgt voor het malen van de koffiebonen. Deze espressomachines malen verse koffiebonen voor ieder kopje. Zo ben je continu verzekerd van de lekkerste koffie op het werk. Het genot van versgemalen koffiebonen overtreft filterkoffie op ieder vlak. Met een koffiebonenmachine van Gio Coffee kan je bovendien jarenlang vooruit.

Koffiebonenmachines voor je bedrijf

De koffiemachines voor koffiebonen zijn geschikt voor iedere werkomgeving. Elk bedrijf heeft koffieliefhebbers op de werkvloer; van uitzendbureaus tot kapperszaken. Wij leveren een geschikte espressomachine die volledig aansluit op je wensen. Wij streven altijd naar de hoogst haalbare prestaties. Dit merk je aan de duurzaamheid van onze koffiebonenmachines. Maar ook de smaak van de koffie is ongeëvenaard. Al onze koffiebonenmachines zijn altijd perfect afgesteld door onze huisbarista.

Ontdek de vele functies van onze koffiemachines

Voor elk budget en iedere smaak is er een geschikte koffiemachine te vinden. Echte koffiebonenmachines voor zowel kleine als (middel)grote bedrijven. Ontdek onze innovatieve modellen. Al onze koffiebonenmachines zijn voorzien van andere functies. Zo kun je kiezen voor een extra groot waterreservoir. Aansluiting op je vaste waterleiding is ook geen probleem. Als je koffie voor een grote groep collega’s nodig hebt, gebruik je de koffiekanfunctie. Zo kun je in één keer iedereen van overheerlijke koffie voorzien. Dankzij de intelligente interne verlichting is de sterkte nauwkeurig in te stellen. De waterreservoirs zijn kan je hiermee ook checken.

Strakke en elegante machines voor koffiebonen

Al onze koffiemachines zijn voorzien van een stijlvol ontwerp. Kies voor de Zwitserse kwaliteit van de Lucca of de Italiaanse klasse van de Verona. Een elegante koffiebonenmachine is de blikvanger op de werkvloer. Smaakvolle koffiebonen zijn belangrijk. Maar ook een goed afgewerkte koffiemachine zorgt voor dat heerlijke kopje koffie.

Voor ieder een koffiebonenmachine

Lucca koffiebonenmachine

De fraaie Lucca espressomachine is hét nieuwste topmodel van Gio Coffee. Deze machine is eenvoudig te bedienen en bovendien uitermate geruisloos. In stilte geniet je van de voorbereiding van een fantastische macchiato bijvoorbeeld. Je kunt ook kiezen uit één van de andere zeven varianten. Het minimalistische design gecombineerd met touchscreen display is de basis. Subtiele LED-verlichting en de zwarte piano-lak afwerking geven de Lucca een strakke uitstraling.

Verona koffiemachine

Voor bedrijven met beperkte ruimte is de Verona ontwikkeld. Dankzij het compacte design is de Verona koffiemachine uitermate geschikt voor een kleine keuken of wachtruimte. Ook voor locaties zonder waterleiding is deze koffiebonenmachine ideaal omdat de Verona beschikt over een waterreservoir. Het Italiaanse design maakt je werkvloer helemaal af. Mediterraans genieten van een cappuccino of één van de andere zeven keuzes.

Palermo koffiebonenmachine

In het geval je veel collega’s tegelijk van koffie wilt voorzien, kies je voor de Palermo koffiebonenmachine. De in hoogte verstelbare tray is geschikt voor koffiekannen van allerlei formaten. De Italiaanse kwaliteit is terug te vinden in het gebruiksgemak. Een stijlvolle espressomachine voor koffie op z’n Italiaans.

Jura Impressa XS9, XJ5 of XJ9

De Jura XS9 is zeer geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Je kunt kiezen voor een waterreservoir van 5,7 liter of een aansluiting op de waterleiding. Samen met het geïntegreerde reinigingssysteem zorgt dit voor veel gebruiksgemak.

De Jura XJ5 is een klassieke koffiebonenmachine met een dubbele uitgiftefunctie. Voor elk kopje is de sterkte apart in te stellen. Het grote bonenreservoir en de restafvalbak zorgen voor gemak in het onderhoud. Deze espressomachine is daarom uitermate geschikt voor bedrijven met veel koffiedrinkers.

De Jura XJ9 is de meest uitgebreide koffiebonenmachine in de Jura-lijn. Een echte aandachtstrekker op kantoor. Deze koffiebonenmachine is (op aanvraag) zelfs voorzien van een kleine koelkast. Ideaal voor het zetten van koffie met verse melk bijvoorbeeld. Deze revolutionaire machine is van uitzonderlijke kwaliteit.  Dat proef je terug in de verrukkelijke koffie.