Vier weken een gratis koffiemachine op proef

Dat noemen wij aangenaam kennismaken!

Interesse in een koffiemachine op proef?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitleg proefweken

Wil je de voordelen van onze koffiemachines voor jouw bedrijf ontdekken? Probeer dan nu 4 weken lang een koffiemachine hélemaal gratis en vrijblijvend. Geniet dagelijks van de lekkerste espresso, cappuccino en latte macchiato op je werk.

4 gratis proefweken in 4 stappen

Stap 1

Op zoek naar een koffiemachine? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en onze koffiespecialist neemt telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking..

Stap 2

Welke koffiemachine past bij jouw behoeften? Na het eerste gesprek komt onze koffiespecialist langs om samen te kijken naar de passende oplossing voor jouw bedrijf. Ook een gratis koffieproeverij is dan mogelijk!

Stap 3

Als wij een koffiemachine hebben gekozen, kun je deze 4 weken gratis en vrijblijvend uitproberen. Zo ontdek je alle voordelen van een professionele koffiemachine.

Stap 4

Helemaal tevreden? Wij leveren de koffiemachine op maat voor jouw bedrijf! Zijn er nog vragen of twijfels? Dan kijken wij naar een andere oplossing of halen de machine weer op.

Koffiemachine op proef

Koffiemachine op proef: makkelijker kunnen wij het niet maken

Gio Coffee
  • Koffie met persoonlijke service op maat

    Onze koffiespecialisten staan altijd voor je klaar. Zij bezoeken je iedere maand op een vast moment om de koffie bij te vullen. Zo is er altijd koffie op voorraad en hoef je nooit zelf bestellingen te doen.

  • Koffiemachine op maat voor jouw bedrijf

    Voor een passende koffiemachine voor jouw bedrijf denken wij graag mee. Wij kijken samen met jou naar de behoefte, ruimte en speciale wensen. En we stellen onze machines naar voorkeur af.

  • Variatie voor jouw klanten en medewerkers Drink je graag espresso, latte macchiato of cappuccino? Gio Coffee’s koffiemelanges zijn samengesteld door onze professionele huisbarista en geschikt voor elk kopje koffie.

De ideale koffiemachine voor op kantoor

Goede koffie verbindt, juist op je werk! Koffie geeft werknemers nieuwe ideeën, enthousiasmeert klanten en inspireert gasten. Kortom: goede koffie geeft je collega energie om samen verder te komen.

Om de beste koffie te zetten heb je meer nodig dan alleen goede koffiebonen. Met een koffieautomaat van Gio Coffee drink je versgemalen koffie op een stijlvolle manier. Je hoeft niets zelf te doen. Hierbij is de juiste temperatuur en waterdruk van groot belang. Gio Coffee levert enkel koffiemachines van de hoogste kwaliteit. Alleen hiermee kun je op kantoor genieten van écht de lekkerste koffie op het werk!

Bij Gio Coffee weten wij als geen ander dat goede koffie genieten is. Een heerlijke cappuccino of een lekkere macchiato: koffie met klasse. Als koffieleverancier vinden wij dat iedereen altijd van de beste koffie moet kunnen drinken. Niet alleen thuis, maar ook op het werk! Koffie doet leven, geeft energie en ideeën. Het verbindt collega’s en kan klanten enthousiasmeren. Koffie voorziet de energie om samen verder te komen.

Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert koffiemachines voor bedrijven van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit bewijzen de machines door hun lange levensduur en maximale prestaties. Van koffiebonenmachines tot freshbrew-machines, van Zwitserse kwaliteit tot een strak Italiaans design. Wij presenteren de beste koffiemachine voor kantoor.

Wij bieden een breed scala aan koffieautomaten die passen bij ieder bedrijf. Over smaak valt niet te twisten, over de kwaliteit van onze koffiemachines ook niet. Wij streven naar een superieure koffiemachine voor kantoor. Duurzaam en elegant, een ongekende samenstelling. Dit maakt dat onze koffiemachines niet alleen lekkere koffie zetten. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Een aanvulling voor ieder bedrijf.