Koffiemachine kopen of huren?

Koffiemachine kopen

Een koffiemachine kopen is al lang niet meer de beste optie. Niet alleen wat betreft kosten, maar voornamelijk omdat een koffiemachine huren veel voordelen geeft. Er zijn steeds meer mensen die producten huren. Logisch eigenlijk want huren is vaak voordeliger en een bewustere keuze.

Huren stimuleert de lokale markten ten opzichte van het kopen van producten. De kwaliteit kan hierdoor beter gecontroleerd worden en onderhoud of service is altijd dichtbij. Natuurlijk is deze trend ook ontstaan uit de toenemende mogelijkheden voor het online bestellen. Webshops bieden steeds meer huurproducten aan en dit stimuleert de afnemer. Maar dat is niet het belangrijkste…

Koffiemachine huren

De tijd van impulsieve aankopen, die je deed als je snel iets nodig had, is voorbij. Mensen worden steeds bewuster van de toenemende consumptiemaatschappij waarin we leven. De meeste gebruiksproducten die gekocht worden zijn na één jaar al weer weg. Deze zijn na dit jaar al niet meer in gebruik of zijn weggegooid. Wie bewust wilt bijdragen aan een beter milieu kiest er al snel voor om te huren. Wie huurt is bewuster!

Voordelen huren koffiemachine op het werk

Als je een koffiemachine huurt weet je zeker dat je de beste koffiemachine hebt voor op je werk. Met huur heb je namelijk ook zo weer een andere die eventueel beter past bij jouw wensen. Als je een koffiemachine wilt huren is het natuurlijk het handigst als deze ook meteen klaar is voor gebruik. Ideaal als het onderhoud aan de machine, de koffie en het bezorgen in één prijs zit!

Net als telefoonabonnementen zijn goede huurcontracten van koffiemachines goed afgestemd op het koffie verbruik. Zo krijg heb je voordelige ‘koffiebundels’ die erg voordelig zijn. Omdat iedereen ander wensen heeft aan een koffiemachine is het ook fijn goed advies te krijgen. Bij het kopen van een koffiemachine gaat het voor een verkoper vaak enkel om het ‘sluiten van de deal’ en minder over de tevredenheid van de koper.

Huur koffiemachine

Wil je eens kennismaken met de voordelen van het huren van een koffiemachine?

Bij Gio Coffee nemen wij alle lasten uit handen en heb je met een huurcontract alles in één. Een professionele koffiemachine die past bij het gebruikersaantal en goede, eerlijke koffie. Daarnaast vallen onderhoud en service ook onder het huurcontract. Bestellen van koffie is overigens niet nodig, aangezien onze koffiespecialisten de voorraad bijhouden en aanvullen tot in het keukenkastje. Wil je terug gebeld worden met persoonlijk advies voor het huren van een koffiemachine?

Bekijk dan hier de opties en laat je gegevens achter voor vrijblijvend advies.

Gepubliceerd op 4 augustus 2015 door