Koffiemachines passend bij ieder bedrijf

Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines voor zakelijk gebruik. Dit bewijzen de koffiemachines door hun lange levensduur en maximale prestaties. Wij bieden een breed scala aan zakelijke koffiemachines die passen bij ieder bedrijf uit alle sectoren. En met iedere kop koffie die je drinkt, maak je mondiaal, nationaal en lokaal impact!

10 resultaten
Filter
Actie
Lucca-Lattiz-Overzichtspagina

Lucca Lattiz

Koffiebonen | 25 tot 75 | Verse melk
Baristakwaliteit melkschuim Minimaal dagelijks onderhoud Koffiemachine met hoge capaciteit
Koopprijs: €5.640,-
Actie
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €1.980,-
Palermo-Pro-Overzichtspagina

Palermo Pro

Koffiebonen | 10 tot 35 | Melktopping
Koffiebonenmachine met choco Italiaanse elegantie en kwaliteit Perfect voor MKB-bedrijven
Koopprijs: €2.520,-
Trento-Compact-Overzichtspagina

Trento Compact

Instant koffie | 10 tot 50 | Melktopping
Compact formaat en supersnel Méér variatie door extra koffiereservoir Eyecatcher op de werkvloer
Koopprijs: €1.800,-
Lucca-Overzichtspagina

Lucca

Koffiebonen | 25 tot 75 | Melktopping
Snelste koffiebonenmachine Hoge gebruikscapaciteit Swiss Made koffiemachine
Koopprijs: €3.540,-
Trento-Small-Overzichtspagina

Trento Small

Instant koffie | 10 tot 50 | Melktopping
Meest verkochte instant koffiemachine Zeer snelle drankuitgifte Inclusief koffiekanfunctie
Koopprijs: €1.560,-
Trento-Medium-Overzichtspagina

Trento Medium

Instant koffie | 25 tot 75 | Melktopping
Razendsnel een kop koffie Altijd een passende koffievariatie Ideaal voor grote groepen
Koopprijs: €1.740,-
Trento-Large-Overzichtspagina

Trento Large

Instant koffie | 50 tot 100 | Melktopping
Enorm hoge gebruikscapaciteit Apart reservoir voor suiker Geschikt voor koffiekannen
Koopprijs: €1.980,-
Trento-Fresh-Brew-Overzichtspagina

Trento Fresh Brew

Fresh brew koffie | 10 tot 75 | Melktopping
Heerlijke traditionele filterkoffie Topkwaliteit van Nederlandse makelij Innovatieve filterloze technologie
Koopprijs: €2.520,-

Onze huidige acties:

Gio Coffee - Koffieproeverij op het werk

Gratis koffieproeverij

Benieuwd welke koffiemelange het beste bij jouw bedrijf past? Plan een vrijblijvende koffieproeverij bij jou op kantoor, of bij ons.

Bekijk actie
Gio Coffee Baristi 100 25 euro per maand

Baristi 100 tijdelijk €25,- p.m.

Kies nu voor de Baristi 100 en betaal tijdelijk slechts €25,- per maand. Geniet van de lekkerste koffievariaties met verse melk!

Bekijk actie
Gio Coffee - Proefplaatsing zakelijke koffiemachine - Vrijblijvend koffie proeven

Vrijblijvende proefplaatsing

Vrijblijvend een koffiemachine proberen met 30 dagen bedenktijd. Zo weet je zeker dat iedereen blij is met de nieuwe koffiemachine!

Bekijk actie
Gio Coffee Collega's in overleg in een vergaderzaal

Koffiemachine passend bij ieder bedrijf

Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines voor zakelijk gebruik. Dit bewijzen de machines door hun lange levensduur en maximale prestaties. Wij bieden een breed scala aan zakelijke koffiemachines die passen bij ieder bedrijf uit alle sectoren. Of je nu goede koffie wilt aanbieden in je beautysalon, kantoor of in het onderwijs. Over smaak valt niet te twisten, over de kwaliteit van onze machines ook niet. Wij streven naar de meest superieure koffieautomaat voor jouw bedrijf. Duurzaam en elegant, een ongekende samenstelling. Dit maakt dat onze koffiemachines niet alleen lekkere koffie zetten. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Een aanvulling voor iedere koffiehoek op het werk.

Van koffiebonenmachines tot fresh brew koffiemachines, van Zwitserse kwaliteit tot een strak Italiaans design. Wij presenteren de beste koffieoplossing voor in je bedrijfskantine of ontvangstruimte. Natuurlijk zorgen we voor een perfecte afstelling van onze professionele koffiemachines tot de perfecte smaakbeleving. Zo garanderen wij dat onze koffiemelanges altijd volledig tot hun recht komen.

Start de keuzehulp>

Kwalitatieve koffiebonenmachines

Om de beste koffie te zetten heb je meer nodig dan alleen goede koffiebonen. Met een koffiebonenmachine drink je versgemalen koffie op een stijlvolle manier. Compleet zorgeloos. De kwalitatieve koffiebonenmachine zet razendsnel een heerlijke kop koffie voor jouw personeel en bezoekers. Hierbij is de juiste temperatuur en waterdruk van groot belang. Gio Coffee levert enkel professionele koffiemachines van de hoogste kwaliteit. Zo kun je op kantoor altijd genieten van écht goede bonenkoffie.

Bekijk koffiebonenmachines>

Gio Coffee Baristi 100 koffiebonenmachine voor op kantoor

Koffiemachines voor kleine bedrijven

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, Gio Coffee heeft jouw koffieoplossing! Denk aan de Baristi 100 en de Verona Pro. Het compacte design van deze koffieautomaten maakt ze uitermate geschikt voor kleine bedrijven met een beperkte bedrijfsruimte. Met de Baristi 100 zet je zelfs de lekkerste koffievariaties met verse melk!

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? In de keuzehulp helpen we je aan de hand van een aantal vragen met het vinden van de perfecte koffiemachine voor jouw bedrijf! Wil je liever dat we persoonlijk met je meedenken onder het genot van een kop koffie? Dat kan natuurlijk ook. Vraag vrijblijvend een gratis koffieproeverij aan en ontdek de wereld van Gio Coffee.

Ontdek jouw ideale koffiemachine>

Fresh brew koffiemachines

Voor een heerlijk kopje filterkoffie kies je een Gio Coffee fresh brew koffiemachine. De ideale waterhoeveelheid en temperatuur zorgen voor een perfecte kop koffie op kantoor. Ook de doorlooptijd is piekfijn ingesteld om je altijd exact dezelfde sterkte aan te kunnen bieden. Onze huisbarista stelt elke koffiemachine nauwkeurig voor je af. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar.

Fresh brew koffiemachines>

Gio Coffee - Proefplaatsing zakelijke koffiemachine - Vrijblijvend koffie proeven

Koffiemachines voor grote bedrijven

Voor middelgrote bedrijven met minder dan twintig medewerkers is de bijvoorbeeld de Lucca koffiebonenmachine uitermate geschikt. Dit stijlvolle model heeft zich in korte tijd ontpopt tot de absolute smaakmaker. Deze innovatieve koffiebonenmachine heeft werkelijk alle functies die je kunt wensen. Zo geniet je binnen een handomdraai van de lekkerste verse bonenkoffie met heerlijk melkschuim.

Om een koffiekan voor een grote groep collega’s te zetten, kan je naast de Lucca (Lattiz) ook de Palermo Pro koffiebonenmachine gebruiken. Door de verstelbare tray kun je razendsnel een grote kan met heerlijke bonenkoffie vullen. Handig voor lange vergaderingen met grote groepen bijvoorbeeld! De Palermo Pro koffiemachine is van Italiaanse kwaliteit. Een stijlvol koffieapparaat die koffie bereidt zoals dat in Italië gebeurt. Daarom is de Palermo Pro voor het zetten van een pittige espresso ook de ideale koffiemachine op de werkvloer.

Alle koffiemachines>

Instant koffiemachines

Wil je niet te lang wachten op je kop koffie op het werk ’s ochtends? Onze snelle instant koffiemachines bieden de uitkomst. De zettijd van slechts acht seconden is ideaal voor korte pauzes. Naast traditionele zwarte koffie kan je ook kiezen voor warme choco of een simpele caffè latte.

Instant koffiemachines>