JURA WE6 koffiebonenmachine

Bekijk de uitgebreide Jura WE6 presentatie

Kies altijd voor een koffiemachine die past bij jouw bedrijf. De JURA WE6 Professional is het model van Gio Coffee voor kantoor- en bedrijfsomgevingen waar men dagelijks circa 30 kopjes koffie zet. De koffievariaties van de JURA WE6 koffiemachine maken elke werkdag compleet.

 • Snelle bereiding van 8 koffievariaties

 • Overal te plaatsen dankzij compact formaat en waterreservoir

 • TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie

Gebruikers

5 - 10 gebruikers

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Zetsnelheid30 seconden

Aanbevolen kopjes per dag30

Koffiereservoir500 gram

Capaciteit afvalbak25 koppen

Inhoud waterreservoir3 liter

Specificaties

Afmetingen44,4 diep
29,5 cm breed
41,9 hoog

Gewicht10 Kg

Verbruik1450 watt

Aansluiting

Waterreservoir

Wil je meer informatie over de Jura WE6 koffiemachine?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De juiste koffiemachine voor op de juiste plek in jouw bedrijf

Kies altijd voor een koffiemachine die past bij jouw bedrijf. De JURA WE6 Professional is het model van Gio Coffee voor kantoor- en bedrijfsomgevingen waar men dagelijks circa 30 kopjes koffie zet. De koffievariaties van de JURA WE6 koffiemachine maken elke werkdag compleet.

Strak en modern: Een koffiemachine voor iedere bedrijfsomgeving

De JURA WE6 past door zijn strakke en moderne uitstraling in elk bedrijfsinterieur. Dit komt mede door het symmetrische design en de kleur Piano Black. Door het handige formaat zet je de JURA WE6 overal in je bedrijf neer. Met z’n diepte van 44,4 cm breedte van  29,5  cm en hoogte van 41,9 cm past de JURA WE6 koffiemachine gemakkelijk op het aanrecht onder een keukenkastje. Heb je een andere plek op het oog, maar is daar geen water in de buurt? Geen probleem. De koffiemachine heeft een waterreservoir met een inhoud van 3 liter. Een ideale grootte voor dagelijks koffiegebruik.

↓ Scroll naar beneden om meer te lezen over de JURA WE6 ↓

Welke koffie drink jij op kantoor?

Welk koffie kies je? Hoeveel kopjes zet je? Bij de JURA WE6 koffiemachine kies je eenvoudig via het overzichtelijke TFT-display uit acht koffievariaties. Koffie, espresso, ristretto of heet water voor thee? Binnen 30 seconden heb je al een lekker kopje koffie! Stel daarbij je persoonlijke smaak in. Geef je eigen voorkeur aan voor waterhoeveelheid en koffie. De koffie-uitloop is van 65 mm tot 111 mm in hoogte verstelbaar. Handig! Elk kopje past eronder.

Moderne koffietechnologieën met Zwitserse klasse

Met deze JURA WE6 geniet je van koffie op het werk zoals die bedoeld is. JURA heeft het bereidingsproces van deze koffiemachine geperfectioneerd. Zo is deze koffiemachine uitgerust met verschillende hoogwaardige technologieën als de Zestraps Aroma G3-molen, Intelligent Pre-Brew Aroma System ( I.P.B.A.S.) en Pulse Extraction Process, P.E.P.®.

Samen zorgen deze technieken voor een verse, snelle koffiebereiding. Met volledig behoud van het aroma voor iedere koffiemelange.

TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie

Natuurlijk is hygiëne ook enorm belangrijk. Zeker wanneer het gaat over een koffiemachine voor bedrijven. De geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen hiervoor. Met één druk op de knop is de hygiëne weer gewaarborgd. Ook bedrijven met een HACCP-concept zitten met deze koffiemachine helemaal goed!

Maak je koffie van achter je bureau

JURA is één van de koffiebedrijven die over een app beschikt. Hiermee bedien je de koffiemachines op afstand. Je kiest je favoriete smaak via de app. De doorlooptijd kan je precies volgen. Wanneer jij bij de koffiemachine aankomt, staat je koffie al klaar!