JURA WE8 koffiebonenmachine

Bekijk de uitgebreide Jura WE8 presentatie

Een professionele koffiemachine in een handig, compact formaat en met een ruime keuze aan koffievariaties. De WE8 van JURA biedt dit het allemaal. Dit model koffiemachine is ideaal voor ongeveer 30 kopjes per dag. Een koffiemachine die je werkdag compleet maakt.

 • Melkopschuimer voor verse cappuccino

 • Overal te plaatsen dankzij compact formaat en waterreservoir

 • Veel koffievariatie met persoonlijke bereiding

Gebruikers

5 - 10 gebruikers

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Zetsnelheid30 seconden

Aanbevolen kopjes per dag30 koppen

Koffiereservoir500 gram

Capaciteit afvalbak40 koppen

Inhoud waterreservoir3 liter

Specificaties

Afmetingen29,5 cm diep
44,4 cm breed
41,9 cm hoog

Gewicht10 Kg

Verbruik1450 watt

Aansluiting

Waterreservoir

Functies

 • Beschikbaar in Dark Inox en Chroom

Wil je meer informatie over de Jura WE8 koffiemachine?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een koffiemachine voor elk bedrijf

Een professionele koffiemachine in een handig, compact formaat en met een ruime keuze aan koffievariaties. De JURA WE8 koffiemachine biedt het allemaal. Dit model koffiemachine is ideaal voor ongeveer 30 kopjes per dag. Een koffiemachine die je werkdag compleet maakt.

Een eigentijdse koffiemachine precies wat bedrijven nodig hebben

De JURA WE8 komt vrijwel in ieder bedrijf tot zijn recht. Beschikbaar in meerdere kleuren met een combinatie van zwart en chroom, de strakke lijnen en het symmetrische ontwerp springen meteen in het oog. En door het handige formaat van 44,4 cm (diep) x 29,5 cm (breed) en 41,9 cm (hoog) zet je de JURA WE8 overal in je bedrijf neer. Van het aanrecht in je salon tot aan de koffiehoek op kantoor. En dankzij het waterreservoir met een inhoud van 3 liter heb je ook geen wateraansluiting nodig.

↓ Scroll naar beneden om meer te lezen over de JURA WE8 ↓

Van cappuccino tot espresso: kies de koffie die bij je past

Koffie, espresso, ristretto of heet water voor je thee? De JURA WE8 biedt heel veel koffievariaties. En dankzij de melkopschuimer met de optionele Milk Cooler Piccolo is het ook mogelijk om cappuccino of latte macchiato te maken. Lastig kiezen? Het overzichtelijke TFT-display maakt het makkelijker voor je. Ook voor het personaliseren van je koffie (speciaal voor de fijnproever!). Geef je eigen voorkeur voor hoeveelheid water en koffiesterkte en geniet van je favoriete koffie.

JURA koffiemachine beschikbaar in Dark Inox of Chroom

De JURA WE8 koffiebonenmachine mag er zijn. De koffiemachine is voorzien van een zeer strak design. En beschikbaar in twee kleuren. De Jura WE8 Dark Inox heeft een helder en puristisch design. Door de toevoeging van afgewerkte vlakken in Dark Inox, is de WE8 een highlight in ieder kantoor. Naast de Dark Inox variant, is de JURA WE8 ook beschikbaar in chroom. Ongeacht de kleur die je kiest, maak je met de JURA WE8 koffiemachine altijd een goede keuze.

Haal de modernste koffietechniek in huis

Speciaal voor zakelijk gebruik heeft JURA het bereidingsproces van deze professionele koffiemachine geperfectioneerd. De koffiemachine is uitgerust met verschillende innovatieve technologieën, zoals de Zestraps Aroma G3-molen, Intelligent Pre-Brew Aroma System ( I.P.B.A.S.) en Pulse Extraction Process, P.E.P.®.

Samen zorgen deze technieken voor een verse, snelle koffiebereiding. Met volledig behoud van het aroma voor iedere koffiemelange. Hiermee zet je een ristretto al binnen 30 seconden. Een cappuccino is al klaar in 56 seconden.

TUV-gecertificeerde hygiëne

Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen voor een uitstekende hygiëne. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Één druk op de knop en de Jura WE8 koffiemachine is weer lekker schoon. Zo is het model op elk moment klaar voor een nieuw kopje koffie.

Professionele koffiemachine met uitgebreide functie

De JURA WE8 koffiemachine biedt precies wat je voor je bedrijf nodig hebt. Er is met alle details rekening gehouden. Een verstelbare koffie-uitloop die je van 65 tot 111 mm in hoogte kunt verstellen zodat elk kopje eronder past. Een ruim reservoir voor 500 gram koffiebonen én een poederschacht voor gemalen koffie (handig voor decaf). En zelfs een slimme kopjesverlichter!

De handige app maakt het zelfs mogelijk om vanachter je bureau de JURA WE8 te bedienen. Jij maakt je keuze. Op je smartphone zie je precies wanneer je koffie klaar is. Ook tijdens de drukste momenten op een dag hoef jij je koffie niet te missen!