JURA X6 koffiebonenmachine

Met de JURA X6 koffiebonenmachine in Dark Inox heb je een solide en professionele koffiemachine voor jouw bedrijf.  Uit de Jura X6 drink je heerlijke koffie zonder melk uit een stijlvolle machine. Door de verfijnde afwerking in Dark Inox staat deze koffiemachine mooi op iedere plek op kantoor. Door de heet water functie heb je met deze koffiemachine een totaalaanbod voor personeel en klanten.

 • Heerlijke zwarte koffiespecialiteiten

 • Overal te plaatsen dankzij waterreservoir

 • Eenvoudig en snel schoon te maken

Gebruikers

10 - 15 gebruikers

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Zetsnelheid35 seconden

Aanbevolen kopjes per dagTot 80 koppen

Koffiereservoir500 gram

Capaciteit afvalbak40 koppen

Inhoud waterreservoir5 liter

Specificaties

Afmetingen46,1 cm diep
37,3 cm breed
47 cm hoog

Gewicht14 kg

Verbruik1450 watt

Aansluiting

Waterreservoir, Waterleiding

Functies

 • Dubbele uitgifte functie
 • Kannen functie

Wil je meer informatie over deze Jura X6 koffiemachine?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionele koffiemachine voor zwarte koffiespecialiteiten

Met de JURA X6 koffiebonenmachine in Dark Inox heb je een solide en professionele koffiemachine voor jouw bedrijf.  Uit de Jura X6 drink je heerlijke koffie zonder melk uit een stijlvolle machine. Door de verfijnde afwerking in Dark Inox staat deze koffiemachine mooi op iedere plek op kantoor. Door de heet water functie heb je met deze koffiemachine een totaalaanbod voor personeel en klanten.

Moderne koffiebonenmachine

De JURA X6 koffiemachine beschikt over de innovatieve AromaG3-molen. Deze molen maalt de koffiebonen altijd vers voor elke bereiding en in de juiste snelheid. De molen werkt precies, twee keer sneller dan andere molens en zorgt voor het behoud van het aroma. Met deze koffiebonenmachine lever je niet in op kwaliteit van de koffiebonen. Het pulserend extractieproces dat verwerkt zit in de koffiemachine, optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten en zorgt bij ristretto en espresso voor een ware smaakexplosie.

↓ Scroll naar beneden om meer te lezen over de JURA X6 ↓

Welke koffie wensen zijn er op kantoor?

Welke koffie kies je? En voor hoeveel collega’s tegelijk haal je koffie? Bij de JURA X6 koffiemachine kies je eenvoudig via het bedieningspaneel voor de juiste keuze koffie. Alle bedieningselementen van de JURA X6 bevinden zich aan de voorzijde en zijn op het eerste gezicht meteen duidelijk te herkennen en gemakkelijk te bedienen. De bediening van de JURA X6 is ook voor ongeoefende gebruikers zoals klanten en gasten eenvoudig. Dit komt door het staand geplaatste TFT-display in combinatie met de grote, duidelijk ingedeelde bereidingstoetsen. De toetsen kunnen op ieder moment worden geblokkeerd om verkeerde handelingen, ongewenst herprogrammeren of onopzettelijk indrukken bij reinigingswerkzaamheden te voorkomen.

Eenvoudig bijvullen van de koffiemachine

Het bijvullen van het waterreservoir en het bonenreservoir kan makkelijk van voren worden gedaan. Het water- en bonenreservoir beschikken standaard over een afsluitmechanisme. Hiermee sluit je bescherm je de koffie ingrediënten tegen invloeden van buitenaf. De restwaterbak en de koffieresidubak hebben een ergonomisch doordachte vorm en kunnen met één hand worden verwijderd en daardoor schoon en snel worden leeggemaakt. Hierdoor is de koffiemachine ideaal in onderhoud. Iedereen kan de machine bijvullen en schoonmaken wanneer nodig.

TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie

Iedereen wil op kantoor koffie drinken uit een schone koffiemachine. En natuurlijk moet de schoonmaak van de koffiemachine op kantoor eenvoudig zijn. Dat de JURA X6 makkelijk schoon te maken is, is een feit. Het onderhoud van de nieuwe JURA X6 is net zo eenvoudig  en innovatief als de bediening ervan. Met een geïntegreerd spoel- en reinigingsprogramma’s in combinatie met de originele JURA onderhoudsproducten is deze koffiemachine TÜV-gecertificeerde voor hygiëne en reinheid.

Moderne koffietechnologieën met Zwitserse klasse

Met deze JURA X6 geniet je van koffie op het werk zoals die bedoeld is. JURA heeft het bereidingsproces van deze koffiemachine geperfectioneerd. Zo is deze koffiemachine uitgerust met verschillende hoogwaardige technologieën als de Zestraps Aroma G3-molen, Intelligent Pre-Brew Aroma System ( I.P.B.A.S.) en Pulse Extraction Process, P.E.P.®.

Samen zorgen deze technieken voor een verse, snelle koffiebereiding. Met volledig behoud van het aroma voor iedere koffiemelange.