Ontdek de 
Lucca

Heerlijke verse koffie uit een stijlvolle koffiemachineSnelste koffiebonenmachine met grote capaciteit

De stijlvolle Lucca koffiebonenmachine is hét topmodel van Gio Coffee. De Lucca is eenvoudig te bedienen en zet geruisloos de lekkerste koffievariaties. Dankzij de grote capaciteit en hoge zetsnelheid is deze koffiemachine ideaal voor middelgrote en grote bedrijven met veel koffieliefhebbers.

Zwitserse<br>kwaliteit

Zwitserse
kwaliteit

Een koffiemachine met een lange levensduur, geproduceerd met hoge precisie.

Stijlvolle<br>koffiemachine

Stijlvolle
koffiemachine

De unieke uitstraling valt meteen op. Dit stijlvolle model wordt geroemd om het minimalistische design.

Meer informatie? Vraag de gratis brochure aan

Download

De Lucca koffiebonenmachine

De Lucca is de snelste koffiebonenmachine binnen ons assortiment. Door de grote capaciteit en hoge zetsnelheid is het een ideale koffiemachine voor middelgrote en grote bedrijven. Iedereen op de werkvloer heeft met de Lucca razendsnel een heerlijke kop koffie. Een perfecte koffiemachine voor bedrijven met veel koffieliefhebbers.


 • Snelste koffiebonenmachine

 • Zwitserse kwaliteit

 • Zet geruisloos koffie

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Gebruikers25 - 75 gebruikers

Zetsnelheid20 tot 25 seconden

Aanbevolen kopjes per dag180 tot 240 kopjes

Koffiereservoir2300 gram

Capaciteit afvalbak100 - 110 porties (doorvoer optioneel)

Specificaties

Afmetingen55 cm diep
32 cm breed
81 cm hoog

Gewicht49,4 kg

Verbruik3000 watt

Aansluiting

Waterleiding

Functies

 • Koffiekan functie
 • Dubbele uitgifte functie
 • Gescheiden (heet-) water uitgifte
 • Koffiesterkte instelbaar
 • Volautomatisch reinigingsprogramma
 • Intelligente uitgifte verlichting

Opties

 • Dubbele molen
 • Diverse betaalsystemen
Geschikt voor <br>koffiekannen

Geschikt voor
koffiekannen

Met de Lucca koffiemachine
kan je direct een hele koffiekan zetten. Ideaal voor vergaderingen!

Snelste <br>koffiebonenmachine

Snelste
koffiebonenmachine

Dankzij de hoge zetsnelheid heb je binnen 20 tot 25 seconden een heerlijke verse kop koffie.

Speciaal voor <br>chocoliefhebbers

Speciaal voor
chocoliefhebbers

Hmmm... zet naast de lekkerste koffie
of cappuccino een heerlijke warme choco of mochaccino.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de Lucca

Kies voor de Lucca en ontvang:

✔Gratis bezorging en installatie van je koffiemachine
✔ Een welkomstpakket t.w.v. € 100,-
✔De levering van al je koffiebenodigdheden gratis

Vraag meer informatie aan
Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de Lucca

Professionele koffiemachine

In de Lucca koffiebonenmachine vind je alle eigenschappen waar Gio Coffee voor staat. Heerlijke verse koffie uit een stijlvolle machine. Een totaaloplossing die in alle gemakken voorziet. Dankzij de grote capaciteit en hoge zetsnelheid is de Lucca geschikt voor middelgrote en grote bedrijven. Als je veel medewerkers en collega’s hebt, kan de Lucca je tijd besparen. Deze professionele koffiebonenmachine weet voor iedereen koffiekwaliteit te garanderen.

Snelle koffiebonenmachine

Nu rest de vraag; moet koffie dan zo snel uit de koffiemachine komen? De Lucca koffiebonenmachine heeft deze eigenschap omdat deze koffiemachine is ontwikkeld voor grote bedrijven en instellingen. Lange wachtrijen voor een koffiemachine zijn een grote ergernis. De Lucca zet koffie binnen 25 seconden. Ondanks de hoge zetsnelheid blijft de kwaliteit behouden, de extractietijd is optimaal. Iedereen op de werkvloer heeft hierdoor razendsnel een lekkere kop koffie. De snelheid resulteert in het feit dat je veel mensen tegelijk van koffie kunt voorzien. De vertegenwoordigers van Gio Coffee bevelen de Lucca variant aan voor bedrijven met 25 medewerkers of meer.

Lucca koffiebonenmachine: koffie drinken in stijl

De Lucca is niet zo maar een koffiebonenmachine. De unieke uitstraling valt direct op. Dit stijlvolle model wordt geroemd om het minimalistische design. Dit is te danken aan de rechte vormgeving en de strakke afwerking met zwarte piano-lak. Dankzij het intelligent verlichte display is de bediening voor iedereen eenvoudig te begrijpen.

Zwitserse kwaliteit koffiemachine

Een koffiemachine is een investering voor de lange termijn. Je wilt er ongetwijfeld nog vele jaren van genieten. Deze machine bied je de oplossing vanwege haar lange levensduur. De Lucca koffiebonenmachine is gemaakt in Zwitserland. Dit land staat bekend om productie waarbij hoge precisie en kwaliteit nodig is. De Lucca is daarom ook wel de ‘Rolex’ onder de koffiemachines! Een ander interessante eigenschap is de lage geluidsproductie. Om zo geruisloos mogelijk koffie te zetten is deze machine voorzien van de nodige isolatie. Eventuele geluidsoverlast voor collega’s is daarmee ook opgelost.

Vrijwel alle koffiemelanges mogelijk

Smaken verschillen en dat geldt zeker voor koffie. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het om koffie gaat. Daar hoef je geen koffiekenner voor te zijn. Met de Lucca koffiebonenmachine haal je een echte totaaloplossing in huis. De machine weet allereerst heerlijke zwarte koffie te zetten. Ook een heerlijke espresso en een verrukkelijke macchiato behoren tot de mogelijkheden. Mocht het voorkomen dat je voor de variatie een kopje thee wil zetten, dan staat de Lucca ook tot je dienst. Met de ‘heet water’ functie heb je vliegensvlug een kop thee gezet.

De nodige extra functies voor al je koffiewensen

Soms zijn er medewerkers met speciale koffiewensen. Dat weten we bij Gio Coffee maar al te goed. Daarom is de Lucca koffiebonenmachine voorzien van diverse extra functies. Zo kan je de smaakintensiteit volledig naar eigen wens instellen. Met deze koffiemachine kan je ook direct een hele koffiekan zetten. Voor het geval je voor een grote groep koffie wilt zetten. De intelligente verlichting zorgt ervoor dat alle functies eenvoudig te herkennen zijn. Ben je klaar met koffie zetten? Het semi-automatische reinigingsprogramma helpt je met de reiniging!

Een koffiemachine in een openbare ruimte?

De Lucca koffiebonenmachine beschikt naast het bovengenoemde ook over een uitgebreide functie om betaalsystemen toe te voegen. Hiermee kun je direct betalingen accepteren van klanten die de koffie drinken. Dit bespaart een hoop tijd omdat de klant de kassa kan overslaan. Wil je meer weten over de mogelijkheden om betaalsystemen toe te voegen? Vul dan het formulier in voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor de Lucca?

Vraag hier gratis aan

Offerte aanvragen voor de Lucca

Informatie aanvragen over de Lucca