Splinternieuwe auto’s Gio Coffee voor de lekkerste koffie!

Na 5 jaar was het tijd voor nieuwe auto’s. En vol trots stonden ze daar. De ingrediëntenvertegenwoordigers van Gio Coffee mét hun nieuwe auto’s. In de nieuwe auto’s rijden zij weer door het hele land met de lekkerste koffie voor op het werk. Heb je de nieuwe auto’s nog niet gespot? Wij laten graag het resultaat zien.

Nieuwe-autos-Gio-coffee

Persoonlijke aandacht bij Gio Coffee

Koffie is een beleving. Ook op kantoor, in de kantine of wachtruimte. Daarom vinden we het belangrijk dat het hele proces van A tot Z goed is geregeld. Hier hoort ook een goede koffielevering (zelfs tot in het keukenkastje) bij! Met de nieuwe auto’s en onze Gio Coffee vertegenwoordigers. Zie jij vaak Gio Coffee auto’s rijden in jouw buurt? Dan kan het goed zijn dat dit vaak dezelfde vertegenwoordigers zijn. Peter rijdt bijvoorbeeld altijd in regio Rotterdam. Luc kom je tegen in omgeving Nijmegen en Kees rijdt in Brabant. Door onze klant te leren kennen, streven wij naar de beste koffieservice!

Gio-coffee-vertegenwoordigers-auto

Benieuwd wat wij in onze auto’s vervoeren?

Op onze koffiemachines na, leveren onze ingrediëntenvertegenwoordigers een volledig assortiment. Naast de koffie bestaat dit o.a. uit koffiebekers, bekertrays en roerstaafjes. Maar ook cup-a-soup en thee, van (uiteraard) A-merken. Hiermee bieden we met Gio Coffee een totaalpakket rondom je koffiemachine en heb je geen omkijken meer.

Gio-Coffee-Inladen-auto-koffienieuwe-bus-gio-coffee

Ook onze partner Viteau in een nieuw jasje

Wist je dat onze partner Viteau sinds kort ook in nieuwe auto’s rijdt? Zij vervoeren waterflessen, waterkoelers en fruit in hun auto’s. Dus heb je naast koffie ook interesse in water of fruit? Neemt contact op en we helpen je graag verder!

Gepubliceerd op 6 juli 2017 door

Titel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.