De koffiespecial voor de lente

Barista Choice "Spring Edition"

The Barista Choice Spring Edition

De winter is voorbij, de bloesem zit aan de boom en het heerlijke lentezonnetje komt door. Een geweldige start van de dag, het seizoen en natuurlijk jouw favoriete koffiemoment. Geniet van de lente met de speciaal voor het seizoen samengestelde koffiemelange; The Barista Choice “Spring Edition”.

Vernieuwende smaak koffie met de Spring Edition

Vier de lente! Geniet van het vers gemaaide gras, de bloeiende bloemen en natuurlijk van heerlijke koffie. Want waarom zou je niet ook kunnen genieten van een kop heerlijke koffie in de lente? De lente editie van de Guatemala Antique Pastoral en de Colombia Arabica Supremo boon zorgt voor een fris fruitige smaak en een volle body die doet denken aan nootachtige accenten en chocolade. Proef de karakteristieke milde karamel tint met de melange van de Brasil Arabica Yellow Bourbon, de Uganda Bugisu Arabica en de Costa Rica Arabica Tarrazu. Deze spring edition is helemaal aangepast op jouw koffiebehoefte in de lente en geeft je dat lente gevoel, in een heerlijk bakje koffie.

Voor elk bedrijf lekkere koffie op het werk

Toe aan een vernieuwde smaak uit de koffiemachine? Deze Spring Edition werkt op iedere koffiebonenmachine. Zowel voor individuele kopjes koffie, als voor grote koffie kannen waar direct alle collega’s uit kunnen drinken tijdens een vergadering. En met de combinatie van nootachtige accenten, chocolade en karamel komt het voorjaarsgevoel nog wat dichterbij. Met de Barista Choice Spring Edition voelt iedere werkdag als een verfrissende lentedag.

Proef vrijblijvend de koffiemelange Spring Edition

Benieuwd naar deze smaaksensatie? Of vergelijken welke bonenkoffie het beste in de smaak valt bij alle collega’s? Dat kan met een koffieproeverij op je bedrijf.  Eén van onze specialisten komt een middagje langs waarbij wij al onze koffiemelanges laten proeven. Neem nu contact op met één van onze medewerkers om direct een koffiemoment bij je bedrijf in te plannen!

Gio Coffee seizoensmelanges

Iedere drie maanden introduceren wij vol trots een speciale seizoensmelange. Deze melange wordt met veel precisie samengesteld en bestaat uit ingrediënten die passen bij de seizoenen. Jij draagt toch ook niet het hele jaar door dezelfde kleding? En eet jij in de zomer hetzelfde als in de winter? Precies. Daarom willen we jou ook ieder seizoen voorzien van een koffiemelange die helemaal past bij het moment. Zodat jouw bakje koffie een speciaal moment is van de dag. En jij even lekker kunt wegdromen.

Wil je meer weten over The Barista Choice Spring Edition?

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over The Barista Choice Spring Edition?