De koffiespecial voor de zomer

Barista Choice "Summer Edition"

The Barista Choice Summer Edition

Vier de zomer!

Het vakantiegevoel hangt in de lucht, de zon is op maximale sterkte en iedereen is buiten om te genieten. Het is zomer, tijd voor heerlijke koffie! Geniet van de zomer met de speciaal voor het seizoen samengestelde koffiemelange; The Barista Choice “Summer Edition”. De ‘Summer Edition’ is een rijke koffiemelange met zomerse smaken als tropisch fruit, vanille en kokosnoot. Een geweldige koffie om je zomer mee te vieren.

Wist je dat we een tijdelijke zomeractie hebben? Tijdens de gehele zomer kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om één van onze koffiebonenmachines 30 dagen uit te proberen! Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis IJskoffiepakket t.w.v. €75,-
Bekijk de tijdelijke zomerdeal >

The Barista Choice “Summer Edition”

De melange bestaat onder andere uit de Colombiaanse Imbue boon, deze boon geeft een karakteristieke smaak van tropisch fruit en vanille af. In combinatie met een Braziliaanse boon met kokosnoot achtige smaak komt het vakantiegevoel je direct te gemoed. De melange is compleet gemaakt met bonen uit Guatemala, Ethiopië en Indonesië voor de juiste balans. De bessen uit Guatemala groeien op steile hellingen en op gevarieerde hoogtes en zijn dan ook met de hand geplukt. Voor de juiste balans in de koffiemelange is deze aangevuld met koffiebonen uit het Ethiopische Sidamo en het Indonesische Java. Samen vormt het de Summer Edition, een geweldige koffie voor een heerlijke cappuccino, iced cappuccino of iced americano!

Voor elk bedrijf de Gio Summer Edition

Toe aan een vernieuwde smaak uit de koffiemachine? Deze Summer Edition werkt op iedere koffiebonenmachine. Zowel voor individuele kopjes koffie, als voor grote koffie kannen waar direct alle collega’s uit kunnen drinken tijdens een vergadering. En met de combinatie van tropisch fruit, vanille en kokos blijft het vakantiegevoel net nog wat langer hangen. Ideaal voor de collega’s die net terug zijn, of voor de collega’s die nog even moeten wachten op hun vakantie. Met de Gio Summer Edition voelt iedere dag op werk als vakantie!

Proef vrijblijvend de Summer Edition

Benieuwd naar deze smaaksensatie? Of vergelijken welke bonenkoffie het beste in de smaak valt bij alle collega’s? Dat kan met een koffieproeverij op je bedrijf.  Eén van onze specialisten komt een middagje langs waarbij wij al onze koffiemelanges laten proeven. Neem nu contact op met één van onze medewerkers om direct een koffiemoment bij je bedrijf in te plannen!

Gio Coffee seizoensmelanges

Iedere drie maanden introduceren wij vol trots een speciale seizoensmelange. Deze melange wordt met veel precisie samengesteld en bestaat uit ingrediënten die passen bij de seizoenen. Jij draagt toch ook niet het hele jaar door dezelfde kleding? En eet jij in de zomer hetzelfde als in de winter? Precies. Daarom willen we jou ook ieder seizoen voorzien van een koffiemelange die helemaal past bij het moment. Zodat jouw bakje koffie een speciaal moment is van de dag. En jij even lekker kunt wegdromen.

Wil je meer weten over de Barista Choice Summer Edition?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de Barista Choice Summer Edition?