Stevige en donkere instantkoffie

Gio Classico instantkoffie

Gio Classico instantkoffie

Supersnel lekkere koffie

Supersnel een echte kop koffie zetten, dat kan met de Gio Classico instantkoffie. Gevriesdroogde koffie van bonen van de allerhoogste kwaliteit. Lokale boeren kiezen speciaal voor Gio Coffee de rijpste en roodste koffiebonen uit, zodat jij gegarandeerd de heerlijkste koffie op je werk kunt zetten. Na deze zorgvuldige selectie verwerken we de koffiebonen onder zeer lage temperaturen tot pure koffiekorrels. Hiermee kun je met een minimale wachttijd, maximaal genieten.

Een klassieker: instantkoffie van kwaliteitsbonen

De Gio Classico koffiemelange is opgebouwd uit twee soorten koffiebonen. Hij bestaat uit 80% arabica-koffie en 20% robusta-koffie. De arabica-koffiebonen zorgen voor de fantastische smaaksensatie, terwijl de robusta-koffiebonen dat extra beetje pit in het kopje brengen. Dit komt door het hoogteverschil tussen de respectievelijke groeigebieden van de twee planten.

De hoger groeiende arabica-koffieplanten hebben zijn beter bestand tegen ongedierte en aandoeningen, waardoor ze minder caffeïne bevatten. De smaak wordt hierdoor echter positief beïnvloed. De robusta-koffieplant groeit in wat lager gelegen gebieden, waardoor het tegenovergestelde effect plaatsvindt. Onze professionele huisbarista heeft voor ons de perfecte balans gevonden. Een koffiemelange met een klassieke smaak, dat is de Gio Classico.

Gio Classico is thuis op elke werkvloer

Omdat instantkoffie gevriesdroogde koffie is, kun je deze een veel langere tijd bewaren. Met de Gio Classico heb je altijd een koffiemelange in huis om medewerkers én klanten blij te maken. De snelle zettijd zorgt voor een snelle doorloop bij de instantkoffiemachine. Lang wachten op je collega´s is daarmee verleden tijd. Door de lange houdbaarheid en de korte zettijd is de Classico dus geschikt voor zowel bedrijven met veel koffieliefhebbers, als bedrijven met wat minder werknemers.

Gegarandeerd genieten op je werk met de Gio Classico

Met een vol mondgevoel en een aangename nasmaak is de Gio Classico een melange om je hoed voor af te nemen. Een stevige, donkere koffie. De aanwezige tonen van chocolade en noten doen je denken aan een heerlijke herfstavond. Een kopje koffie om van te genieten, lekker in de ochtend. Als espresso bijvoorbeeld, of met melk.

Perfecte instantkoffie om mee te variëren

Omdat de Gio Classico zo´n contrastrijke smaak heeft, is hij erg geschikt om mee te variëren. Hij is fantastisch om zwart te drinken zodat de chocoladesmaken volledig tot hun recht komen. Door melk toe te voegen trek je de tonen van noten juist wat meer naar de voorgrond. Daarom is de Gio Classico ook verrukkelijk als cappuccino of macchiato. Een echte duizendpoot onder de koffiemelanges!

Drink bewust koffie, steun het milieu

Door te kiezen voor de Gio Classico, kies je ook voor een betere wereld. Rainforest Alliance steunt de lokale koffieboeren door onder andere eerlijke prijzen af te spreken. Ook maken zij de bevolking bewuster van het belang van een gezond milieu. Zo zorgen zij voor duurzamere plantages, en draag jij een steentje bij aan een betere toekomst. Een door de Rainforest Alliance goedgekeurd product is te herkennen aan hun certificaat.

Regel een koffieproeverij op het werk

Om samen met je collega’s te testen of de Gio Classico geschikt voor je bedrijf is, bieden wij vrijblijvende koffieproeverijen aan. Hierbij komt een van onze ingrediëntenvertegenwoordigers bij je langs met alle koffiemelanges die wij aanbieden. Op die manier beslis je zelf beslissen welke koffie bij jouw bedrijf past!

Wil je meer weten over de Gio Classico instantkoffie?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de Gio Classico instantkoffie?