Rijke combinatie van Arabica koffiebonen

Estremo koffiebonen

Gio Estremo Koffiebonen

Onze meest uitgesproken koffiebonenmelange

Gio Estremo is onze meest uitgesproken melange. Koffie met een bovenmatige complexiteit en een uiterst sappige body doet zijn naam eer aan tot en met de afdronk. De rijke combinatie van Arabica bonen uit Uganda, Colombia, Guatemala, Costa Rica en Brazilië geven de koffie zijn uitgesproken rond hoge aciditeit. Proef de wijnachtige bloedsinaasappel met rode bes en een hint van jasmijn. Geniet ervan! En fijne dag verder.

Arabica koffiebonen voor de lekkerste koffiemelange

De Gio Estremo melange bestaat uit 100% arabica-koffiebonen. De smaak van de Gio Estremo is tot in de puntjes uitgewerkt door een huisbarista. Deze zorgt voor een perfecte combinatie van de verschillende koffiebonen. De arabica-koffiebonen groeien in de hooggebergten. In de hoge bergen zijn er minder insecten en daardoor minder plantziektes. Door het rustige klimaat bouwen koffieplanten op deze hoogte een betere weerstand op. Wat weer een lager cafeïnegehalte als gevolg heeft. Arabica-koffiebonen zijn dus minder sterk, maar smaakvoller.

Gio Estremo koffiebonen met eigen smaakprofiel

Arabica bezit van nature mooie en complexe smaken. Zoals we zijn gewend van Arabica koffiebonen hebben deze een milde en aromatische smaak. Voor de Gio Estremo koffiebonenmelange zijn ze vervolgens licht tot medium gebrand. Hierdoor blijven de fruitsmaken goed waarneembaar en blijft de complexiteit mooi overeind. De fruitaroma’s die je het sterkste terug proeft zijn rode bessen, bloed sinaasappel en pruim. In de nasmaak proef je de licht bittere smaak van de koffie maar door de fruitsmaken valt deze ook snel weer weg.

Koffiebonen voor ieder bedrijf met de Gio Estremo

De Gio Estremo licht medium roast is een heerlijke koffiemelange voor ieder bedrijf. Om de dag te beginnen met een oppepper, of na een lekkere lunch. ook voor een volle koffiekan bij de vergadering is de Gio Estremo uiteraard geschikt. Dat komt goed uit bij vergaderingen of personeelsfeestjes. Zo blijft iedereen alert. Ook tijdens een urenlange vergadering blijft iedereen wakker met deze eigenzinnige koffiemelange van Gio Coffee.

Bewust koffie drinken met de Gio Estremo

Kwalitatieve en eerlijke koffie zijn enkele kernwaarden bij Gio Coffee. Het keurmerk dat je op onze producten ziet, schenken we veel tijd en aandacht aan. Omdat we eerlijke koffie willen garanderen zijn we partner van Rainforest Alliance. Rainforest Alliance een non-profitorganisatie die streeft naar duurzame koffiebonen. Door de koffieboeren en natuur in en rondom het regenwoud te beschermen.

Wil je meer weten over de Gio Estremo koffiebonen?

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de Gio Estremo koffiebonen?