Medium dark roast koffiebonen

Grande koffiebonen

Gio Grande koffiebonen

Onze eigenzinnige medium dark roast

Het vlaggenschip van onze koffiemelanges is de Gio Grande. Deze koffiebonen variant is een overheerlijke combinatie van koffiesoorten uit verscheidene landen. Wij kiezen alleen de allerbeste koffiebonen uit voor onze koffiemelanges. Deze koffiebonen komen in het geval van de Gio Grande uit Midden- en Zuid-Amerika. Het tropische Brazilië heeft kwaliteitsbonen met een fantastische smaak. Maar ook uit Azië en de rest van Latijns Amerika halen wij uiterst rijpe koffiebonen.

Gio Grande koffiebonen van de hoogste kwaliteit

De melange bestaat uit 100% arabica-koffiebonen. De smaak van de Gio Grande is tot in de puntjes uitgewerkt door een huisbarista. De perfecte combinatie van de diverse koffiebonen. De arabica-koffiebonen groeien in de hooggebergten. In de hoge bergen zijn er minder insecten en daardoor minder plantziektes. Door het rustige klimaat bouwen koffieplanten op deze hoogte een betere weerstand op. Wat weer een lager cafeïnegehalte als gevolg heeft. arabica-koffiebonen zijn dus minder sterk, maar smaakvoller.

Koffiebonen voor ieder bedrijf met de Gio Grande

De Gio Grande medium dark roast is een perfecte koffiemelange voor ieder bedrijf. Om de dag te beginnen met een oppepper, of na een lekkere lunch. ook voor een volle koffiekan bij de vergadering is de Gio Grande natuurlijk geschikt. Dat komt goed uit bij vergaderingen of personeelsfeestjes. Zo blijft iedereen alert. Ook tijdens een urenlange vergadering blijft iedereen wakker met deze verrukkelijke koffiemelange van Gio Coffee.

Bonenkoffie voor iedere koffieliefhebber

De Gio Grande heeft een krachtige afdronk, en is daarom heerlijk als espresso. De nasmaak doet je denken aan extra pure chocolade. Achterop je tong proef je sporen van walnoot te bemerken. Dat zorgt ervoor dat de koffiebonen ook fantastisch zijn als basis, voor een cappuccino of macchiato bijvoorbeeld. Deze contrastrijke combinatie is vol van smaak met tonen van chocolade en walnoot met een donker tintje. Een welkome verrassing voor op het werk. De Gio Grande is een geweldige keuze voor iedere koffieliefhebber.

Ontdek alle koffieblends

In Nederland houden wij van het ongecompliceerde ‘kopje zwarte koffie’. Maar de Gio Grande is ook zeer geschikt voor allerlei koffievariaties. Koffiebonen voor een espresso heb je direct gevonden. In een cappuccino misstaat deze koffiesoort ook niet. Zelfs een latte macchiato komt beter voor de dag met een basis van deze koffiemelange. Dit maakt de Gio Grande tot de een van de beste koffiemelanges voor op het werk. Deze variant is de nummer één onder kantoorpersoneel. De smaakvolle Gio Grande koffiebonen maken het werk ongetwijfeld een stukje lichter!

Bewust koffie drinken met de Gio Grande

Kwalitatieve en eerlijke koffie zijn enkele kernwaarden bij Gio Coffee. Het keurmerk dat je op onze producten ziet, schenken we veel tijd en aandacht aan. Omdat we eerlijke koffie willen garanderen zijn we partner van Rainforest Alliance. Rainforest Alliance een non-profitorganisatie die streeft naar duurzame koffiebonen. Door de koffieboeren en natuur in en rondom het regenwoud te beschermen.

Wil je meer weten over de Gio Grande koffiebonen?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de Gio Grande koffiebonen?