Melange van 100% Arabica-koffie

Gio Gusto freshbrew-koffie

Gio Gusto freshbrew-koffie

Freshbrew-koffie van 100% arabica-koffie

Zoals de Gio Intenso de koning van de freshbrew-koffie is, zo is de Gio Gusto met recht de koningin. Net als de andere koffiemelange is de Gio Gusto een fantastische combinatie van de allerlekkerste koffiebonen afkomstig uit internationale bronnen. Een melange die haar gelijke niet kent door de smakelijke mengeling van 100% arabica-koffiebonen uit Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Zij is vervolledigd met een lekker kruidige koffiesoort uit Afrika. De lokale koffieboeren uit deze koffielanden selecteren slechts de allerbeste bonen, zodat jij de allerbeste koffie drinkt.

Kwaliteitskoffie met de Gio Gusto

Dankzij onze professionele huisbarista weten wij steeds weer een unieke koffiemelange te creëren. Geschikt voor iedere bedrijfssituatie en elke koffieliefhebber. Een volmaakte mix van de allerbeste arabica-koffiebonen uit Midden-Amerika. Arabica-koffieplanten groeien doorgaans in hooggelegen berggebieden. Door deze hoogte hebben de planten minder last van schadelijke insecten en ziektes. Dit komt de smaak zeer ten goede, zij het met een lager caffeïnegehalte.

Gio Gusto past in ieder bedrijf

Of je nou werkt bij een klein reisbureau. Of een freshbrew-machine nodig hebt in de kantine van je supermarkt. De Gio Gusto is altijd de goede keuze. Zo begint iedere dag met een lach en een lekkere kop koffie. Ook om lange vergaderdagen door te komen heb je een goede aan deze fantastische koffiemelange. Ze is namelijk overheerlijk als espresso, maar ook perfect voor grote kannen koffie. De Gio Gusto is daarom de beste optie voor midden- en kleinbedrijven, maar ook grotere bedrijven zijn blij met deze sublieme koffie. Het is namelijk een smaak die veel mensen lekker vinden en goed te combineren is in diverse koffievariaties.

De lekkerste keuze voor iedere koffiedrinker

Genuanceerd en subtiel, maar met een select aantal fantastische diepe tonen. Je kunt met een zacht mondgevoel genieten van de smaken van cacao, roodfruit en kaneel. Een freshbrew-koffie met een breed smakenpalet waar wij trots op zijn. De Gio Gusto is een koffiemelange om van te houden. Door de nasmaak van chocolade met een kaneelachtige finishing is zij zeer geschikt als cappuccino. Het rijke karakter en uitmuntende smaak wordt door elke koffieliefhebber met open armen ontvangen.

Koffiemelange geschikt voor vele koffievariaties

Naast een verrukkelijke cappuccino en hemelse espresso, is de Gio Gusto geschikt voor iedere koffiemelange die je maar kunt bedenken. Een caffé latte of een macchiato wordt moorddadig lekker door deze koffiemelange. Maar ook als zwarte koffie misstaat de Gio Gusto nooit. Daarom behoort deze koffiemelange tot een van de beste freshbrew-koffiesoorten die je kunt kiezen.

Red het oerwoud samen met Gio Coffee

Koffie is erg belangrijk. Daarom willen wij dat de toekomstige generaties ook nog volop van de allerlekkerste koffie kunnen blijven genieten. Samen met de Rainforest Alliance gaan we de strijd aan tegen oneerlijke handel en milieuschadelijke plantages. De Rainforest Alliance is een non-profitorganisatie die zich inzet voor lokale koffieboeren en het regenwoud. Zo bieden wij de boeren een eerlijke prijs, terwijl we helpen het milieu te beschermen.

Organiseer gratis een koffieproeverij

Samen met je collega’s een middagje genieten van de lekkerste koffiemelanges. Wie wil dat nou niet? Wij komen graag een dagje bij je op de werkvloer langs om jou en je medewerkers al onze geweldige koffiesmaken te laten ervaren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wil je meer weten over de Gio Gusto freshbrew-koffie?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de Gio Gusto freshbrew-koffie?