Topkwaliteit arabica- en robusta-koffie

Gio Intenso freshbrew-koffie

Gio Intenso freshbrew-koffie

Intens genieten met intense freshbrew-koffie

Wij noemen onze koffiemelanges graag bij de naam. De Gio Intenso is dan ook echt intens. Een uiterst gebalanceerde mix van arabica- en robusta-koffiebonen, afkomstig uit verschillende landen. Alleen de lekkerste koffiebonen maken kans op een plaatsje in onze koffiemelanges. De bonen in de Gio Intenso komen onder andere uit Latijns-Amerika, Azië en Afrika, waar slechts de meest rode en rijpe bonen voor jou zijn geselecteerd.

Topkwaliteit koffiebonen voor de Gio Intenso

De Gio Intenso koffiemelange is haarfijn uitgewerkt door onze professionele huisbarista. Zo kun je ervan uitgaan dat het een perfecte mix is van arabica- en robusta-koffiebonen. arabica-koffiebonen hebben door hun hogere groeigebied een lager caffeïnegehalte. Dit komt omdat er op die hoogtes minder insecten en plantziektes zijn. Caffeïne is namelijk een natuurlijk afweersysteem van de koffieplant. Dat betekent dat deze koffiebonen een veel sterkere smaak hebben, in tegenstelling tot de robusta-koffiebonen. Deze komen meer in lager gelegen gebieden voor en hebben veel meer last van nare beestjes en ziektes, waardoor het caffeïnegehalte hoger ligt. Een goed gebalanceerde melange van deze twee koffiesoorten zorgt voor deze erg smakelijke koffie met een oppeppend effect.

Geschikt voor MKB en grotere bedrijven

De Gio Intenso is een uitermate goede keuze voor ieder soort bedrijf. Of het nou gaat om een klein uitzendbureautje of een groot advocatenkantoor, de Gio Intenso is altijd gewenst. In een volledige kan koffie om met zijn allen de lange werkdagen door te komen bijvoorbeeld. Of juist als een romige macchiato om samen met je collega’s samen gezellig koffie te drinken.

Intens genieten voor iedere koffiedrinker

Deze krachtige koffie wordt door elke koffieliefhebber gewaardeerd. Omdat hij zo gebalanceerd is kun je hem uitermate goed als espresso drinken. Achter in de mond proef je tonen van chocolade en noten. Een lekker stukje van deze chocolade past daarom perfect als ‘iets voor bij de koffie’. Door de tonen van chocolade en noten is de Gio Intenso een koffiemelange die je niet wilt missen!

Maak kennis met alle intense koffiemelanges

Tegenwoordig heeft iedereen zijn eigen manier van koffie drinken. Met of zonder melk. De Gio Intenso is geschikt voor wat voor variatie dan ook. Hij is heerlijk in zwarte koffie, een caffè latte of een espresso. Je kan hem natuurlijk ook gewoon zwart drinken. Dit maakt de Gio Intenso tot één van de beste koffiekeuzes voor op het werk. De onbetwiste koning van de filterkoffies.

Drink bewust met Gio Intenso

Wij streven naar eerlijke handel en koffieboeren die eerlijk betaald krijgen. Daarom zijn wij samen met de Rainforest Alliance een partnerschap aangegaan. Aan de hand van het certificaat op onze producten kun je zien dat het een eerlijke en milieubewuste productiemethode betreft. Zo namen wij samen de natuur en de boeren in het regenwoud in bescherming!

Ervaar onze koffiemelanges op de koffieproeverij

Over smaak valt niet te twisten. Daarom bieden we je als bedrijf een gratis koffieproeverij aan. Zo kun je samen met collega’s uittesten welke koffiemelange het best bij jullie past. Neem direct contact met ons op om zo snel mogelijk een datum te prikken!

Wil je meer weten over de Gio Intenso freshbrew-koffie?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de Gio Intenso freshbrew-koffie?