The Barista Choice Summer Edition

Nieuw

Vier de zomer, met de heerlijke Gio Coffee koffiespecial helemaal afgestemd op dit seizoen! Een gevarieerde koffiemelange met een veelzijdig smaakprofiel van tropische aroma’s.

Vier de zomer!

De ‘Summer Edition’ is een rijke koffiemelange met zomerse smaken als tropisch fruit, vanille en kokosnoot. Een geweldige koffie om je zomer mee te vieren. Drink ‘m puur als espresso. Of neem de koffie als basis voor je cappuccino, ice coffee of zomerse cocktail.

Summer Edition

Deze koffieblend bestaat voor maar liefst 65% uit koffiebonen uit Latijns-Amerika. Koffiebonen uit Colombia geven de koffie rijke smaken van tropisch fruit en vanille. En Braziliaanse koffiebonen zorgen voor een vleugje kokosnoot. De koffiebonen uit Guatemala zijn juist veelzijdig in smaak. Van chocoladetonen tot aan florale aroma’s. De bessen uit Guatemala groeien op steile hellingen en op gevarieerde hoogtes en zijn dan ook met de hand geplukt. Voor de juiste balans in de koffiemelange is deze aangevuld met koffiebonen uit het Ethiopische Sidamo en het Indonesische Java.

Voor elk bedrijf de Gio Summer Edition

Toe aan een vernieuwde smaak uit de koffiemachine? Deze Summer Edition werkt op iedere koffiebonenmachine. Zowel voor individuele kopjes koffie, als voor grote koffie kannen waar direct alle collega’s uit kunnen drinken tijdens een vergadering. En met de combinatie van tropisch fruit, vanille en kokos blijft het vakantiegevoel net nog wat langer hangen. Ideaal voor de collega’s die net terug zijn, of voor de collega’s die nog even moeten wachten op hun vakantie. Met de Gio Summer Edition voelt iedere dag op werk als vakantie!

Proef vrijblijvend de Summer Edition

Benieuwd naar deze smaaksensatie? Of vergelijken welke bonenkoffie het beste in de smaak valt bij alle collega’s? Dat kan met een koffieproeverij op je bedrijf.  Eén van onze specialisten komt een middagje langs waarbij wij al onze koffiemelanges laten proeven. Neem nu contact op met één van onze medewerkers om direct een koffiemoment bij je bedrijf in te plannen!

Gio Coffee seizoensmelanges

Iedere drie maanden introduceren wij vol trots een speciale seizoensmelange. Deze melange wordt met veel precisie samengesteld en bestaat uit ingrediënten die passen bij de seizoenen. Jij draagt toch ook niet het hele jaar door dezelfde kleding? En eet jij in de zomer hetzelfde als in de winter? Precies. Daarom willen we jou ook ieder seizoen voorzien van een koffiemelange die helemaal past bij het moment. Zodat jouw bakje koffie een speciaal moment is van de dag. En jij even lekker kunt wegdromen.

Wil je meer weten over de Gio Summer Edition?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.