Hoogste kwaliteit instantkoffie

Gio Supremo instantkoffie

Gio Supremo instantkoffie

Hoogste kwaliteit instantkoffie van Gio Coffee

De Gio Supremo bestaat uit 100% premium Arabica-koffiebonen, afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika. Een koffieplant maakt cafeïne aan om zichzelf te beschermen tegen parasieten en ziekten. Doordat de Arabica op extreme hoogte groeit, wordt de Arabica minder blootgesteld aan dieren en ziekten. De Arabica bevat hierdoor minder cafeïne dan de Robusta-koffiebonen, waardoor de smaaksamenstelling divers is. Om een ongeëvenaarde kwaliteit en smaakbeleving te realiseren, is de Supremo instant koffiemelange extra verfijnd met microgrounds (zeer fijn gemalen koffiebonen).

Een overheerlijke combinatie van smaakvolle koffiebonen

Onze professionele huisbarista heeft speciaal voor bedrijven een overheerlijke melange van smaakvolle koffiebonen gecreëerd. Het smaakprofiel van de Supremo is een combinatie tussen zachte chocolade- en frisse fruittonen. Zacht en vol van smaak. De Gio Supremo is een heerlijke koffiemelange voor zwarte koffiespecialiteiten, maar ook voor koffie met melkvariatie.

De combinatie van koffiekwaliteit en snelheid

Door de korte zettijd van instantkoffie heb je supersnel een overheerlijke kop koffie in je handen. Geniet dagelijks van de snelheid, zonder in te leveren op smaak en kwaliteit. Ideaal voor drukke momenten zoals een lunchpauze of vergadering. Gegarandeerd de lekkerste instantkoffie voor op het werk.

Perfect voor zwarte koffiespecialiteiten

Doordat de Supremo is verfijnd met microgrounds (zeer fijn gemalen koffiebonen) is de instant koffiemelange perfect voor zwarte koffiespecialiteiten. Bij pure koffievariaties komen de chocoladetonen volledig tot zijn recht. De Gio Supremo is dé ideale koffiemelange voor liefhebbers van zwarte koffie en (dubbele) espresso.

Bewust koffiedrinken met Gio Supremo

De premium koffiebonen die zijn gebruikt voor de koffiemelange komen van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze koffieplantages staan bekend om de uitstekende kwaliteit koffie, maar beschermen daarnaast ook de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren. Kies voor 100% duurzame koffie met de Gio Supremo!

Profiteer nu tijdelijk van een gratis koffieproeverij (t.w.v. €149,-)

Wil je samen met jouw collega’s en/of partners koffie proeven en ontdekken welke koffiemelange het best past bij jouw bedrijf? Tijdens de koffieproeverij krijg je de kans om op een natuurlijke wijze bekend te raken met de rijke mogelijkheden van onze koffiemelanges. Vraag vrijblijvend en gratis een koffieproeverij aan en één van onze accountmanagers komt op een geschikt moment langs bij jullie op het kantoor.

Wil je meer weten over de Gio Supremo instantkoffie?

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de Gio Supremo instantkoffie?