Melange van 100% Arabica-koffie

Gio Ultimo instantkoffie

Gio Ultimo instantkoffie

Het lange wachten op je kopje koffie in de ochtend is voorbij. Met de Gio Ultimo instantkoffiemelange heb je binnen de kortste keren een overheerlijke kop koffie in je handen. Wij kiezen namelijk alleen de lekkerste bonen uit voor het vriesdroogproces. Nadat de meest rijpe vruchten geselecteerd zijn, worden zij onder een lage temperatuur gevriesdroogd. Het eindproduct is pure koffiekorrels waarmee razendsnel koffie wordt gezet.

De beste koffiebonen voor de Gio Ultimo

De Gio Ultimo bestaat voor 100% uit arabica-koffiebonen. Deze bonen groeien in hogere gebieden dan de robusta-koffiebonen. Dit hogere groeigebied heeft als gevolg dat de planten minder last hebben van ziektes en ongedierte. Door dat rustigere klimaat bevatten de bonen minder caffeïne, maar hebben zij een vele malen betere smaak. Onze professionele huisbarista heeft speciaal voor jou een overheerlijke combinatie van deze smaakvolle koffiebonen gecreëerd. De Gio Ultimo is daarom zonder blikken of blozen een ultieme koffiemelange te noemen.

Gio Ultimo; voor ieder bedrijfstype

Of je nou werkt op een grote werkvloer met veel medewerkers of voor een bedrijf waar iedere seconde geld kost, de Gio Ultimo is altijd een goede keuze. Door de snelle zettijd voorkom je lange rijen voor de koffiemachine, waardoor iedereen zonder te wachten voorzien wordt van een lekkere kop koffie. Maar ook als je tussen de werkafspraken door eigenlijk geen tijd hebt om te wachten, is het kiezen voor instantkoffie een slimme zet.

Altijd een lekkere kop koffie op kantoor met instantkoffie

De Gio Ultimo beschikt over een veelzijdige smaaksensatie. In deze arabica-koffiemelange zijn tonen van chocolade en rood fruit te proeven. De chocoladesmaak zorgt voor een zacht mondgevoel, terwijl de fruittonen voor een frisse nasmaak zorgen. Door deze contrastrijke combinatie is de Ultimo heerlijk om te drinken als cappuccino, maar ook als espresso.

Ook geschikt voor koffievariaties

Deze koffiemelange is fantastisch om mee te variëren. De toevoeging van melk geeft de Gio Ultimo de smaak van zoet fruit en noten. Hierdoor is hij geweldig als basis voor een latte macchiato of caffè latte. Zwart doet hij echter wat meer aan cacao denken, waardoor deze koffiemelange ook perfect is als espresso. Dit maakt de Gio Ultimo de ultieme instantkoffie voor op het werk!

Bescherm het regenwoud met Gio Ultimo

Met het drinken van Gio Ultimo heb je meer dan alleen een fantastische koffiemelange op de werkvloer. Je steunt ook direct de koffieboeren en het regenwoud. Door ons partnerschap met de Rainforest Alliance bieden wij de plantages een eerlijke prijs, zodat zij krijgen wat ze verdienen. Ook verschaft de Rainforest Alliance informatie over duurzaam verbouwen aan de lokale boeren. Op die manier nemen wij samen het regenwoud in bescherming.

Plan nu vrijblijvend een koffieproeverij in

Wil je er zelf achter komen welke koffiemelange perfect is voor jouw bedrijf? Plan dan samen met ons een gratis koffieproeverij bij je bedrijf in. Op de ingeplande datum komt er een medewerker van ons bij je langs met alle melanges uit ons assortiment. Neem gerust contact met ons op om een datum te prikken!

Wil je meer weten over de Gio Ultimo instant koffie?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de Gio Ultimo instant koffie?