De koffiespecial voor de herfst

Barista Choice "Autumn Edition"

The Barista Choice Autumn Edition

Omhels de herfst

De ‘Autumn Edition’ is een rijke en volle koffie melange met heerlijke, herfstachtige tonen. Een smaakvolle koffie waarbij je een heerlijk warm gevoel krijgt. Deze Autumn Edition is tijdens de herfst het zonnetje in huis en op kantoor.

Autumn Edition

De koffiespecial ‘Autumn Edition’ is de perfecte koffie voor een lekker najaar. Typisch zijn de smaken van hazelnoot, bosvruchten en chocolade, vergezeld door een subtiel zuurtje in de afdronk. Drink de koffie als espresso. Of drink ‘m extra bijzonder als Mochaccino. Deze rijke koffie melange bestaat voor een groot deel uit koffiebonen met karakteristieke smaken en aroma’s. De koffiebonen uit Honduras hebben unieke smaaktonen van bosvruchten. De cacao die je proeft, is afkomstig van koffie uit Guatemala. De koffiebonen uit Brazilië, Colombia en Indonesië in deze koffiemelange geven rustieke, nootachtige smaken af.

Autumn Edition koffie op kantoor

Een nieuw seizoen. Een nieuwe smaak koffie. Maak je medewerkers blij met een vernieuwende koffie melange. Deze Edition werkt op iedere koffiebonenmachine. Houdt je medewerkers scherp tijdens een vergadering met een kan verse koffie. Maar ook met individuele kopjes koffie kan je genieten van de nieuwe Autumn Edition. Met de subtiele smaak van bosvruchten, chocolade en hazelnoot is een kopje Autumn Edition koffie een goede start van een herfstdag.

Proef vrijblijvend de Autumn Edition

Benieuwd naar deze smaaksensatie? Of vergelijken welke bonenkoffie het beste in de smaak valt bij alle collega’s? Dat kan met een koffieproeverij op je bedrijf.  Eén van onze specialisten komt een middagje langs waarbij wij al onze koffiemelanges laten proeven. Neem nu contact op met één van onze medewerkers om direct een koffiemoment bij je bedrijf in te plannen! Vraag een koffieproeverij aan >

Gio Coffee seizoensmelanges

Iedere drie maanden introduceren wij vol trots een speciale seizoensmelange. Deze melange wordt met veel precisie samengesteld en bestaat uit ingrediënten die passen bij de seizoenen. Jij draagt toch ook niet het hele jaar door dezelfde kleding? En eet jij in de zomer hetzelfde als in de winter? Precies. Daarom willen we jou ook ieder seizoen voorzien van een koffiemelange die helemaal past bij het moment. Zodat jouw bakje koffie een speciaal moment is van de dag. En jij even lekker kunt wegdromen.

Wil je meer weten over de Barista Choice Autumn Edition?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de Barista Choice Autumn Edition?