Winterse koffiespecial

The Barista Choice Winter Edition

The Barista Choice Winter Edition

Een warm wintergevoel op de werkvloer

Haal het warme wintergevoel naar de werkvloer met The Barista Choice Winter Edition. Een heerlijke winterse koffiespecial, met precisie samengesteld door onze professionele huisbarista. De heerlijke combinatie van koffiebonen uit verschillende landen zoals Honduras, Ethiopië, Brazilië, Peru en Java zorgen voor een aangename, toegankelijke koffie met fijne aroma’s en een heerlijke winterse geur.

Ontdek de smaak van The Barista Choice Winter Edition

De koffiespecial ‘Winter Edition’ is een overheerlijke en kruidige koffiemelange met tonen van mokka en chocolade en eindigt met een milde en zoete nasmaak. De 100% Arabica koffiebonen uit Brazilië zorgen voor de kruidigheid en een goede balans tussen de koffiebonen uit verschillende landen. Ervaar het sterke karakter van The Barista Choice met een espresso of laat je verrassen door nootachtige tonen met een lungo. De koffiebonen zijn niet alleen geschikt voor zwarte koffies, maar ook heerlijk voor koffies met melkvariaties. Kortom, een heerlijke winterse koffiespecial!

Het verhaal van de Gio Coffee seizoensmelanges

Iedere drie maanden introduceren wij vol trots een speciale seizoensmelange. Deze melange wordt met veel precisie samengesteld en bestaat uit ingrediënten die passen bij de seizoenen. Jij draagt toch ook niet het hele jaar door dezelfde kleding? En eet jij in de zomer hetzelfde als in de winter? Precies. Daarom willen we jou ook ieder seizoen voorzien van een koffiemelange die helemaal past bij het moment. Zodat jouw bakje koffie een speciaal moment is van de dag. En jij even lekker kunt wegdromen.

100% Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen

Kwalitatieve en eerlijke koffie zijn enkele kernwaarden bij Gio Coffee. Het keurmerk dat je op onze producten ziet, schenken we veel tijd en aandacht aan. Omdat we eerlijke koffie willen garanderen zijn we partner van Rainforest Alliance. Rainforest Alliance is een non-profitorganisatie die streeft naar duurzame koffiebonen. Door de koffieboeren en natuur in en rondom het regenwoud te beschermen. Ook de Barista Choice koffiebonen zijn 100% Rainforest Alliance gecertificeerd!

Vrijblijvend een koffieproeverij met jouw collega’s aanvragen

Ben je benieuwd naar deze warme en winterse smaaksensatie? Of wil je ontdekken welke koffiebonen het best past bij jouw organisatie en collega’s? Dat kan geheel vrijblijvend bij ons! Eén van onze koffiespecialisten komt graag bij je langs om al onze koffiemelanges te laten proeven. Vraag gratis een koffieproeverij aan en we nemen direct contact met je op om een afspraak in te plannen!

Wil je meer weten over The Barista Choice Winter Edition?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over The Barista Choice Winter Edition?