Winterse koffiespecial

The Barista Choice Winter Edition

The Barista Choice Winter Edition

Omarm de winter

Aangenaam koffiedrinken met een extra warm wintergevoel! Maak kennis met de winterse koffiespecial, samengesteld door onze huisbarista. Een aangename, toegankelijke koffie met fijne aroma’s en een heerlijke winterse geur.

Winter Edition

De koffiespecial ‘Winter Edition’ bestaat uit vier soorten arabica-bonen uit Zuid-Amerika. Extra bijzonder zijn de koffiesoorten uit Costa Rica en Guatemala. Deze hebben namelijk een ‘strictly hard bean’ classificatie; de bonen uit de melange groeien in deze landen op 1.600 meter hoogte. Dit zorgt voor een zachte en tegelijkertijd rijke smaak. Ook bevat de melange krachtige bonen uit het Colombiaanse Cordilleradistrict. Brasil-bonen, één van de allerbeste bonensoorten uit Brazilië, zorgen voor kruidigheid en brengen de melange in balans.

Proef de winter

Als je de koffie drinkt, proef je een aangenaam zuurtje dat langzaam overgaat in een romig mondgevoel. Vervolgens komen de licht kruidige tonen en de smaak van rode kers en pure cacao naar boven. Dit zorgt voor een heerlijk winters gevoel! De Winter Edition Centraal-Amerika is daarnaast ook nog eens 100% Rainforest Alliance gecertificeerd.

Winter Edition koffie voor bedrijven

Vernieuwing is en blijft belangrijk. Vooral richting het nieuwe jaar is ieder bedrijf bezig met de nieuwe doelstellingen en plannen. Dus waarom niet het volgende kwartaal starten met een nieuwe smaak koffie? De Winter Edition koffie van Gio Coffee kan in iedere koffiebonenmachine. Dus van smaak switchen is niet ingewikkeld. Laat iedereen proeven van echte winterse koffie en start het jaar met een frisse nieuwe wind (en koffie)!

Proef vrijblijvend de Winter Edition

Benieuwd naar deze smaaksensatie? Of vergelijken welke bonenkoffie het beste in de smaak valt bij alle collega’s? Dat kan met een koffieproeverij op je bedrijf.  Eén van onze specialisten komt een middagje langs waarbij wij al onze koffiemelanges laten proeven. Neem nu contact op met één van onze medewerkers om direct een koffiemoment bij je bedrijf in te plannen!

Gio Coffee seizoensmelanges

Iedere drie maanden introduceren wij vol trots een speciale seizoensmelange. Deze melange wordt met veel precisie samengesteld en bestaat uit ingrediënten die passen bij de seizoenen. Jij draagt toch ook niet het hele jaar door dezelfde kleding? En eet jij in de zomer hetzelfde als in de winter? Precies. Daarom willen we jou ook ieder seizoen voorzien van een koffiemelange die helemaal past bij het moment. Zodat jouw bakje koffie een speciaal moment is van de dag. En jij even lekker kunt wegdromen.

Wil je meer weten over The Barista Choice Winter Edition?

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over The Barista Choice Winter Edition?