Over Gio Coffee

De energie om samen verder te komen

Bij Gio Coffee weten wij als geen ander dat goede koffie genieten is. Een heerlijke cappuccino of een lekkere macchiato: koffie met klasse. Als koffieleverancier vinden wij dat iedereen altijd van de beste koffie moet kunnen drinken. Niet alleen thuis, maar ook op het werk! Koffie doet leven, geeft energie en ideeën. Het verbindt collega’s en kan klanten enthousiasmeren. Koffie voorziet de energie om samen verder te komen. Juist daarom hebben we een uitdagend doel:

In 2025 genieten dagelijks 500.000 mensen van goede koffie van Gio Coffee

Met een geweldige koffieservice zetten wij al een stap in de goede richting. Bovendien zijn de koffiemachines door onze huisbarista afgesteld, zodat je elke dag perfecte koffie drinkt.

Vraag een gratis koffieproeverij aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gio Coffee koffiemachines passend bij ieder bedrijf

Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert koffiemachines van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit bewijzen de machines door hun lange levensduur en maximale prestaties. Daarnaast streven we ernaar om je de beste oplossing te bieden. Van koffiebonenmachines tot freshbrew-machines en van Zwitserse klasse tot compact design. Bovendien zijn de koffiemachines door onze huisbarista afgesteld, zodat je elke dag perfecte koffie drinkt.

De lekkerste koffie voor elke koffieliefhebber

Onze koffiemelanges zijn samengesteld door onze professionele huisbarsita. We selecteren alleen de allerbeste koffiebonen uit tropische gebieden. Continenten zoals Azië en Latijns Amerika bieden ons een breed scala aan smaakbelevingen. Hierdoor bieden wij een breed scala aan smaakbelevingen. Koffie met een zuurtje én bittertje, met volle body en verfijnde afdronk. Of je nu het liefst een latte drinkt of een espresso. Dankzij deze goede basis zijn onze koffiemelanges geschikt voor alle koffievarianten.

Alle koffiebenodigdheden voor de ideale koffiehoek op je werk

Met alleen een kop goede koffie ben je er natuurlijk nog niet. Het ultieme koffiemoment heeft net iets meer nodig. Denk aan roerstaafjes, een papierdispenser of een handige bekertray. Ontdek ook alle koffieproducten en benodigdheden om je koffiehoek helemaal compleet te maken. We regelen alle mogelijke producten om je ultiem te laten genieten van je persoonlijke koffiemoment op het werk. Voor de variatie vind je ook een aantal producten zoals cup-a-soup, thee en warme choco. Is je koffie klaar dan drink je in stijl uit één van onze design koffie- of theeglazen.

Snelle onderhoud- en reparatieservice

Omdat je op het werk altijd wilt beschikken over een lekker kopje koffie bieden wij snelle onderhoudsservice. Onze servicemonteurs staan elke werkdag voor je paraat. Je kan onze klantenservice altijd bereiken, zelfs als je koffiemachine het gewoon doet. Wij staan garant voor onze koffie, machines én koffieproducten.

Gio Coffee & Rainforest Alliance

Bij Gio Coffee vinden we dat je ook iets terug moet geven. Met name aan de koffieboeren die prachtige koffiebonen produceren voor ons. Duurzame koffie is beter voor de hele wereld. Daarom heeft Gio Coffee de handen ineen geslagen met Rainforest Alliance. Deze organisatie helpt de lokale bedrijven om de natuur in goede staat te houden. Daarnaast controleert Rainforest Alliance of lokale bedrijven verantwoord te werk gaan bij de verwerking van koffiebonen. Hierdoor kun je als trouwe klant met een gerust hart onze koffielevering kiezen.

Gratis koffieproeverij op je werk?

Ben je nog niet volledig overtuigd? Of hoop je je baas te overtuigen? Wij bieden je een gratis koffieproeverij aan. Één van onze koffievertegenwoordigers komt graag langs bij jullie bedrijf! Tijdens de koffieproeverij krijgt iedereen de kans om bekend te raken met de rijke smaken van onze melanges. We komen met een koffiemachine langs zodat je deze kunt testen.

Lees hier het interview met Arjen van der Eijk, één van onze accountmanagers >