Ontdek de
Palermo Pro

Ideale koffiebonenmachine voor middelgrote bedrijvenGeniet van alle
lekkere koffievariaties

Koffie, Cappuccino, Latte Macchiato of Warme Choco? De Palermo Pro heeft extra veel capaciteit en biedt veel heerlijke koffievariaties. Daarmee is de Palermo Pro de ideale koffiemachine voor middelgrote bedrijven en organisaties.

Strak en <br> stijlvol zwart

Strak en
stijlvol zwart

De Palermo Pro is afgewerkt
met twee soorten lak: Soft Silk Black en High-end glossy.

Koffiemachine <br> die blijft shinen

Koffiemachine
die blijft shinen

Lekker makkelijk!
Je reinigt de Palermo heel eenvoudig
met één druk op de knop.

Meer informatie? Vraag de gratis brochure aan

Download

De Palermo Pro koffiebonenmachine

Met de Palermo Pro kun je al jouw collega's voorzien van de lekkerste koffievariaties. In een handomdraai zet je zo een kop koffie of een heerlijke latte macchiato. Door het grote koffiebonenreservoir van 850 gram en de ruime residubak blijft de koffiehoek altijd netjes en schoon. Ideaal voor middelgrote organisaties.


 • Multifunctionele koffiemachine

 • Groot koffiebonenreservoir

 • Italiaanse elegantie en kwaliteit

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Gebruikers10 - 35 gebruikers

Zetsnelheid30 tot 35 seconden

Aanbevolen kopjes per dag75 tot 150 kopjes

Koffiereservoir850 gram

Capaciteit afvalbak80 porties

Specificaties

Afmetingen53 cm diep
33 cm breed
72 cm hoog

Gewicht32 kg

Verbruik1950 watt

Aansluiting

Waterleiding

Functies

 • Koffiekan functie
 • Heet water functie

Opties

 • Bijpassende onderkast apart verkrijgbaar
 • Diverse betaalsystemen
Geschikt voor <br>koffiekannen

Geschikt voor
koffiekannen

De Palermo Pro heeft een
verstelbare bekertray voor koffiekannen. Handig voor vergaderingen!

Soft touch <br>bediening

Soft touch
bediening

De schoonheid van eenvoud.
Kies jouw koffie met één simpele
druk op de knop.

Speciaal voor <br>chocoliefhebbers

Speciaal voor
chocoliefhebbers

Hmmm... Zet naast de lekkerste koffie
of cappuccino een heerlijke warme choco of mochaccino.

Vraag meer informatie aan over de Palermo Pro

Kies voor de Palermo Pro en ontvang:

✔Gratis bezorging en installatie van je koffiemachine
✔ Een welkomstpakket t.w.v. € 100,-
✔De levering van al je koffiebenodigdheden gratis

Vraag meer informatie aan
Vraag meer informatie aan over de Palermo Pro

Een multifunctionele koffiemachine voor ieder bedrijf

Wil je al je collega’s snel kunnen voorzien van de lekkerste koffievariaties? Dit, en meer, is mogelijk met de Palermo Pro koffiemachine. Vul iedere koffiekan op je kantoor met de handige, in hoogte verstelbare, tray. Deze functie is speciaal ontwikkeld voor koffiekannen van verschillende formaten. Ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven. Bovendien heeft de Palermo Pro koffiemachine een koffiebonenreservoir van 850 gram en een ruime afvalbak, waardoor de koffiehoek altijd netjes en schoon blijft. Een bijpassende onderkant is apart verkrijgbaar en het is ook mogelijk om diverse betaalsystemen toe te voegen.

Voordelen van de Palermo Pro koffiebonenmachine

Een Mediterraanse oplossing voor bedrijven met iets meer koffiedrinkers. De mogelijkheid om grotere kannen koffie in één keer te zetten maakt dit dé koffiemachine voor tijdens vergaderingen. De instelbare tray is geschikt voor koffiekannen van allerlei formaten. Daarnaast heeft de Palermo Pro een koffiereservoir van 850 gram, waardoor bijvullen niet vaak nodig is. Ook beschikt hij over een ruime afvalbak. Deze hoef je pas na 75 koppen koffie te legen.

Samen genieten van alle koffievariaties

Met de Palermo Pro kun je samen met je collega’s genieten van het ultieme koffiemoment. Ook liefhebbers van thee en warme choco kunnen hier voortaan aan deelnemen. Met de Palermo Pro haal je een multifunctionele koffiemachine in je bedrijf. Door deze vele functies kun je iedere koffievariatie zetten met één druk op de knop. In een handomdraai zet je zo een kop koffie of een latte macchiato bijvoorbeeld. Met de heet water functie is een kop thee ook zo gezet.

Snel koffie zetten voor al je collega’s

Als je veel collega hebt, of korte pauzes, kan het handig zijn om direct een hele koffiekan te vullen. Bij Gio Coffee vinden we namelijk dat je samen moet kunnen genieten van het koffiemoment op je werk. Dit voordeel is aan de ene kant te danken aan de hoge zetsnelheid van slechts 30 seconden. Aan de andere kant is dit te danken aan de grote verstelbare tray van de Palermo Pro koffiemachine. Hierdoor kan je zelf instellen hoe veel koffie je wil, geschikt voor ieder formaat koffiekan dus.

Altijd koffie dankzij het grote koffiebonenreservoir

Koffie is voor werkend Nederland de brandstof waarmee je de werkdag door kunt komen. Om je dagelijks te voorzien van lekkere koffie, heeft de Palermo Pro koffiebonenmachine een extra groot koffiebonenreservoir. Minder bijvullen betekent meer tijd om te genieten van je koffie!

Italiaanse elegantie en kwaliteit met de Palermo Pro koffiemachine

De Italiaanse elegantie is direct te herkennen als je de Palermo Pro op de werkvloer ziet. Italië is de bakermat van de koffiecultuur. De Italiaanse kwaliteit zorgt voor een lange levensduur. Een stijlvolle koffiemachine die koffie bereidt zoals het in Italië gebeurt.

Geniet van de standaard Premium Service van Gio Coffee

Met onze standaard Premium Service ontzorgen we bedrijven volledig. Gemak voor de klant vinden wij bij Gio Coffee een belangrijk aspect. Bij ons profiteer je daarom van gratis levering van koffie, thee en andere bijproducten, tot in het keukenkastje. Zodra je kiest voor Gio Coffee, bezorgen en installeren we de koffiemachines gratis (t.w.v. €199,-). Onze koffiespecialist stelt meteen de koffiemachine naar persoonlijke smaak af. Heb je onverhoopt een probleem met de koffiemachine? Gedurende de gehele looptijd heb je bij Gio Coffee gratis service en onderhoud. Zodat je altijd kan genieten van de lekkerste koffie.

Offerte ontvangen voor de Palermo Pro?

Vraag hier aan

Offerte aanvragen voor de Palermo Pro

Informatie aanvragen over de Palermo Pro