Privacy statement Gio Coffee

Privacy- en cookieverklaring Gio Coffee

Voor het laatst gewijzigd op: 10 oktober 2019

Inleiding

Dit is de privacy- en cookieverklaring van Gio Coffee B.V. (hierna: “Gio Coffee”). Gio Coffee is leverancier van koffiemachines, koffie en andere producten. Door gebruik te maken van onze diensten, of als je onze websites (https://giocoffee.nl / https://abonnement.giocoffee.nl) bezoekt of een offerte aanvraagt, dan kunnen er persoonsgegevens van jou worden verwerkt. Ook verkrijgen we jouw persoonsgegevens indien je bij ons solliciteert. In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke gegevens wij precies verzamelen en hoe wij hiermee omgaan.

Gio Coffee respecteert jouw privacy en hecht er veel waarde aan om jouw persoonsgegevens te beschermen. Wij houden ons dan ook aan de relevante wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dit betekent onder andere dat wij:

  • de categorieën persoonsgegevens toelichten die wij verzamelen en hoe wij deze verzamelen;
  • duidelijk aangeven voor welke doeleinden en op basis van welke rechtsgrond wij persoonlijke gegevens verwerken;
  • ernaar streven de verzameling van persoonsgegevens te beperken tot die gegevens die alleen voor legitieme doeleinden nodig zijn;
  • uitdrukkelijke toestemming vragen om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming vereist is;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen, en partijen die op onze instructies persoonsgegevens verwerken vragen hetzelfde te doen;
  • jouw recht respecteren om inzage en een kopie van jouw persoonlijke gegevens te vragen en deze te laten wijzigen of verwijderen, naast jouw andere rechten zoals hierna nader omschreven.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vind je onderaan deze privacy- en cookieverklaring.

Bedrijfsomschrijving

Gio Coffee is leverancier van koffiemachines, koffie en andere producten die jouw organisatie energie geven. Wij verzorgen dit reeds jaren met veel plezier voor bedrijven in de Nederlandse markt.

Verwerking persoonsgegevens

Indien je gebruik maakt van onze dienstverlening of onze website verkrijgen wij verschillende soorten persoonsgegevens van jou. Wij geven per doeleinde aan welke gegevens wij van je verkrijgen, wat hiervan het doel en de grondslag is en welke bewaartermijn hiervoor geldt.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doelen:

  • naam, adres, contactgegevens (zoals e-mailadres en telefoonnummer), bedrijfsgegevens (zoals KvK-nummer, bedrijfsnaam en functie), factuuradres, leveringsadres, betalingsgegevens, bestelgeschiedenis, functietitel , IP-adres, sessie ID in cookies
  • Inzake sollicitaties: foto, werkniveau, werk- en opleidingservaring, motivatiebrief, Curriculum Vitae, beschikbaarheid, referenties, overige persoonsgegevens door jou ingevuld als inhoud van een bericht

Welke van de bovenstaande gegevens wij precies verwerken, hangt af van welke onderdelen van de website je gebruikt. Hieronder wordt verder uitgewerkt welke persoonsgegevens wij voor welk doeleinde verwerken.

Offerte aanvraag en acties

Als je een offerte aanvraag doet via onze website, laat je bepaalde persoonsgegevens achter. Tijdens de offerte aanvraag kunnen in ieder geval onderstaande gegevens worden gevraagd: naam, adres, contactgegevens (zoals e-mailadres en telefoonnummer), bedrijfsgegevens (zoals bedrijfsnaam en functie).

Deze gegevens hebben wij nodig om jouw verzoek voor een offerte netjes af te kunnen handelen en mogelijk een overeenkomst met je aan te gaan (uitvoering van een overeenkomst). Wij bewaren deze gegevens totdat we de offerte aanvraag hebben afgehandeld.

Plaatsen en afhandeling bestelling

Als je een bestelling bij ons plaatst dan verwerken wij verschillende persoonsgegevens: naam, adres, contactgegevens (zoals e-mailadres en telefoonnummer), bedrijfsgegevens (zoals bedrijfsnaam en functie), factuuradres, leveringsadres, betalingsgegevens, bestelgeschiedenis.

Deze gegevens hebben wij nodig om de overeenkomst met jou uit te kunnen voeren. Wij bewaren deze gegevens totdat de bestelling is afgeleverd of de eventuele garantietermijn is verlopen. Als wij moeten voldoen aan de (fiscale) wettelijke plicht, dan bewaren wij de gegevens langer. Zo zijn wij verplicht om onze fiscale administratie 7 jaar te bewaren.

Storing melden

Is er een probleem met het product dat je bij ons hebt aangeschaft, dan kan je via onze website een storing melden. Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens: bedrijfsnaam, naam contactpersoon, contactgegevens (zoals e-mailadres en telefoonnummer), overige persoonsgegevens door jou ingevuld als inhoud van een bericht.

Op basis van de uitvoering van de overeenkomst, bewaren wij deze gegevens gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo kunnen wij bij vervolgvragen de storingsgeschiedenis er gemakkelijk bij pakken.

Bezorgafspraak

Bij Gio Coffee kan je een bezorgafspraak maken, zodat wij op een vast moment producten bij jou afleveren. Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens: bedrijfsnaam, naam contactpersoon, postcode, contactgegevens (zoals e-mailadres en telefoonnummer), overige persoonsgegevens door jou ingevuld als inhoud van een bericht

Wij bewaren deze gegevens totdat de bestelling is afgeleverd, tenzij wij verplicht zijn om de gegevens langer te bewaren. Zo zijn wij verplicht om onze fiscale administratie 7 jaar te bewaren.

Contact

Op de website bieden wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, maar ook per e-mail, via de chat of het contactformulier. Als je contact met ons opneemt verwerken wij hiervoor de volgende gegevens: naam, adres, contactgegevens (zoals e-mailadres en telefoonnummer), eventuele bestel- of productgegevens, overige persoonsgegevens door jou ingevuld als inhoud van een bericht

Deze gegevens gebruiken wij ter uitvoering van de overeenkomst om op jouw verzoek contact met je op te nemen en dit netjes af te kunnen handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Nieuwsbrief

Wij versturen maandelijks een digitale nieuwsbrief waarvoor je je kunt aanmelden via het platform. In de nieuwsbrief staan aanbiedingen, tips en informatie over onze producten en diensten. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan gebruiken wij jouw e-mailadres. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat je je afmeldt voor de nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Solliciteren

Je kunt bij ons solliciteren. Als je bij ons solliciteert verzamelen wij persoonsgegevens van jou: naam, geslacht, geboortedatum, adres, contactgegevens (zoals e-mailadres en telefoonnummer), foto, werkniveau, werk- en opleidingservaring, motivatiebrief, Curriculum Vitae, beschikbaarheid, referenties.

Deze sollicitatiegegevens verwerken wij ter voorbereiding op het eventueel sluiten van een arbeidsovereenkomst en – als je bij ons komt werken – om jouw arbeidsovereenkomst te kunnen uitvoeren. De persoonsgegevens bewaren wij tot maximaal vier weken nadat de functie is vervuld. Wij bewaren deze persoonsgegevens, zodat wij nog contact met je kunnen opnemen in het geval de functie binnen de proeftijd opnieuw vrijkomt. Indien je daar toestemming voor geeft kunnen wij jouw sollicitatiegegevens tot maximaal één jaar na afloop van de sollicitatieprocedure bewaren. Je kunt jouw toestemming op elk moment intrekken. Wij halen jouw persoonsgegevens dan uit ons systeem.

Indien je bij ons komt werken, bewaren wij je sollicitatiegegevens in jouw personeelsdossier. Na twee jaar dienstverband zullen wij de sollicitatiegegevens uit het personeelsdossier verwijderen.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen jouw gegevens doorgeven aan onze partners. Wij geven jouw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst (bijvoorbeeld afhandeling en levering van de bestelling), als wij daarvoor toestemming van jou hebben gekregen, wij daar een gerechtvaardigd belang bij hebben (zoals een direct marketingbelang), of wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partijen verwerken jouw gegevens in onze opdracht, onder een gedeelde verantwoordelijkheid met ons of onder hun eigen zelfstandige verantwoordelijkheid. We werken samen met de volgende partijen:

  • externe (ICT)-dienstverleners
  • betaaldienstverleners
  • de partijen die cookies aanleveren (zie hieronder)

Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan, zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je onze website weer bezoekt. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Welke cookies plaatsen wij?

Op onze website gebruiken we cookies:

  • die noodzakelijk zijn om de website te laten werken of door jou gevraagde functionaliteiten te kunnen bieden (technische en functionele cookies);
  • om het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  • om jouw online advertentieaanbod buiten onze website te verbeteren en om ons inzicht te geven in onze campagneprestaties (advertentie en social media cookies).

Technische en functionele cookies

Er hoeft geen toestemming gevraagd te worden voor het plaatsen of uitlezen van cookies, indien er sprake is van louter technische en functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om het surfen op de website van Gio Coffee mogelijk te maken en de functies te kunnen gebruiken. We kunnen deze cookies onder andere gebruiken voor:

  • het opslaan van voorkeuren, zoals taal, locatie, het aantal weer te geven zoekresultaten;
  • het opslaan van instellingen voor optimale videoweergave, zoals buffergrootte en gegevens over jouw schermresolutie;
  • het uitlezen van jouw browserinstellingen, zodat we onze website optimaal op jouw scherm kunnen weergeven.

Dit zijn functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken.

Analytische cookies

Wij maken gebruik van analytische cookies om inzicht te krijgen over hoe onze website wordt gebruikt. Vervolgens kunnen we onze website gebruiksvriendelijker maken. In dat geval geschiedt de gegevensverwerking op basis van ons gerechtvaardigde belang bij die specifieke gegevensverwerking. Wij kunnen deze cookies onder andere gebruiken voor:

  • het bijhouden van het aantal bezoekers aan onze webpagina’s;
  • het bijhouden van de tijdsduur van elk bezoek op onze website;
  • het bepalen van de volgorde waarop een bezoeker de verschillende pagina’s op onze website bezoekt;
  • het optimatliseren van de website.

Advertentie cookies

Voor het gebruik van advertentie cookies vragen wij om jouw toestemming. Wij kunnen deze cookies onder andere gebruiken voor:

  • het bijhouden van advertenties die al aan jou getoond zijn, zodat je niet steeds dezelfde advertenties te zien krijgt;
  • het bijhouden van het aantal bezoekers dat op de advertentie klikt;
  • het vastleggen van jouw bezoek aan de website en zodoende het beoordelen van jouw interesses;
  • het verkrijgen van informatie over jouw surfgedrag die kan worden doorgespeeld naar andere websites;
  • het gebruiken van externe diensten om advertenties aan jou te tonen;
  • het weergeven van interessantere advertenties op basis van jouw gebruik van social media.
  • het delen van content op jouw social media pagina.

Toestemming

Voor de cookies waar toestemming voor verkregen moet worden, vragen wij toestemming via de cookiebanner op onze website. In de banner kan je aangeven of je wel of geen toestemming wilt geven. Eenmaal gegeven toestemming kan je altijd nog wijzigen of intrekken. Dat kan onder meer door via jouw browserinstelling de betreffende cookies te verwijderen.

Cookieoverzicht

In de cookietabel onderaan deze verklaring is opgenomen wat voor cookies er op onze website worden gebruikt, door wie, voor welke doeleinden en wat de bewaartermijn is.

Social media buttons

Op onze website maken wij gebruik van social media buttons, welke je doorgeleiden naar de social media platforms. Je krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen het netwerk. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de social media netwerken. Wil je weten wat de social media bedrijven doen met jouw persoonsgegevens, lees dan de betreffende privacyverklaring:

In- en uitschakelen cookies

In je browser kun je instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer je ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van jouw webbrowser. Let op: veel webpagina’s werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van jouw websitebezoek meer registreren. Je kunt er ook voor kiezen om de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover kun je de handleiding van je webbrowser raadplegen.

Beveiliging

Beveiliging van jouw persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Wij passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens staan onderaan dit document.

Je hebt de volgende rechten:

  • Recht op inzage: je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, in te zien.
  • Recht op rectificatie: je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, te corrigeren of aan te vullen indien deze onjuist of onvolledig zijn.
  • Recht van bezwaar: je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en tegen direct marketing.
  • Recht op verwijdering: je kunt ons verzoeken jouw persoonsgegevens te verwijderen.
  • Recht om uw toestemming in te trekken: indien je ons toestemming hebt gegeven om persoonsgegevens te verwerken, kun je deze toestemming op ieder moment intrekken.
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens: indien het technisch mogelijk is, heb je het recht om de persoonsgegevens die wij van jou verwerken te laten overdragen naar een derde partij.
  • Recht op beperking van de verwerking: in sommige gevallen kun je verzoeken om het verwerken van jouw persoonsgegevens (al dan niet tijdelijk) te beperken wat betekent dat wij minder gegevens van je verwerken.

Bij je verzoek kunnen wij je vragen je adequaat te identificeren.

Wij zullen in principe binnen 30 dagen aan je verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke rechten van betrokkenen of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij jou daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring


De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid van gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. Daarom behouden wij ons het recht voor deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. De meest recente versie is altijd te vinden op https://giocoffee.nl/privacybeleid/. Het is raadzaam deze website regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van wijzigingen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen met vragen over je privacy, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Voor vragen over onze privacy- en cookieverklaring of vragen omtrent jouw rechten, kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Gio Coffee B.V

Populierenweg 39

3421 TX Oudewater

Telefoonnummer 088-1234444

E-mail: privacy@giocoffee.nl

KVK nummer 30205315

 

Cookie Soort Doel Bewaartermijn
Google Analytics

 

Google LLC, Amerika

 

PrivacyShield

Privacyverklaring

Analytisch

 

 

Cookies worden geplaatst om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om aan de hand hiervan de gebruikerservaring te verbeteren. Maximaal 2 jaar
Google TagManager

 

Google LLC, Amerika

 

PrivacyShield

Privacyverklaring

Functioneel Cookie beheert tags op de website zodat deze correct geïndiceerd worden.

 

Sessie
Google Ad Services

GA Audiences

 

Google LLC, Amerika

 

PrivacyShield

Privacyverklaring

 

 

 

Advertentie Cookies van Google Ad Services worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen.

Cookies van GA Audiences worden gebruikt om websitebezoekers terug te laten keren gebaseerd op hun onlinewebsitegedrag. Dit betekent dat klikgedrag wordt geregistreerd met het doel om effectiviteit te meten en websitebezoekers gepersonaliseerde content te laten zien.

 

Maximaal 6 maanden
PHPSESSID

 

 

Gio Coffee

 

Functioneel First-party cookies met functionele doeleinden. Is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de website functioneert. Cookie stelt jou in staat door de website te navigeren en functionaliteiten op de website te gebruiken.

 

Maximaal 2 jaar
LiveChat

 

 

LiveChat Inc., Amerika

 

Privacyshield

Privacyverklaring

Functioneel Cookies van LiveChat worden gebruikt om de chatfunctie op de website te laten functioneren. Sessie
MyFonts

 

 

Monotype Imaging Holdings, Amerika

 

Privacyverklaring

Functioneel30 Cookies van MyFonts worden gebruikt om bij te houden hoe vaak een bepaald lettertype wordt weergegeven. Sessie
Visual Website Optimizer

 

 

Wingify Software Private Ltd., Verenigd Koninkrijk

 

Privacyverklaring

Analytisch Deze cookies bieden ons de mogelijkheid op A/B-testing, onder andere om verbeteringen van onze website te testen.

 

Maximaal 1 jaar
Hotjar

 

 

Hotjar,

Malta

 

Privacyverklaring

Analytisch Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Klik- en kijkgedrag wordt hiertoe geregistreerd. Tevens produceert Hotjar ‘heatmaps’ waaruit kan worden opgemaakt hoe een websitebezoeker heeft gegenereerd met de muis over onze webpagina. Maximaal 1 jaar
SalesFeed

 

 

SalesFeed B.V., Nederland

 

Privacyverklaring

Marketing/ tracking De cookie van SalesFeed wordt gebruikt om statistieken over de herkomst en het gedrag van onze doelgroepen te genereren. IP-adressen van Nederlandse organisaties worden gekoppeld aan een database met daarin bedrijfsgegevens. Maximaal 2 jaar
Facebook

 

 

Facebook, Amerika

 

PrivacyShield

Privacyverklaring

Advertentie Cookies maken het mogelijk om advertenties te tonen in het nieuwsoverzicht van de websitebezoeker die een Facebookaccount heeft. Ook kunnen we via Facebook een marketingcampagne doen.

 

Sessie
YouTube

 

 

Facebook, Amerika

 

PrivacyShield

Privacyverklaring

Marketing Cookies maken het mogelijk op video’s af te spelen. En toont hiermee content van andere websites. Sessie
Instagram

 

 

Facebook, Amerika

 

PrivacyShield

Privacyverklaring

Social media Cookies maken het mogelijk om foto’s en video’s van Gio Coffee te bekijken en content te delen. Sessie
LinkedIn Analytics

 

Linkedin Ads

 

 

LinkedIn Corporation, Amerika

 

Privacyshield

Privacyverklaring

Analytisch

 

Advertentie

De cookies van LinkedIn Analytics geven een overzicht van statistieken. De effectiviteit van advertenties kan worden gemeten.

 

De cookies van LinkedIn Ads worden gebruikt om gerichte advertenties te tonen.

30 dagen

 

 

 

 

30 dagen

Pinterest

 

 

Pinterest, Ierland

 

Privacyverklaring

Social media Cookies maken het mogelijk om foto’s te bekijken via Pinterest, om op die manier inspiratie op te doen voor de producten van Gio Coffee.

 

Sessie
Twitter

 

 

Twitter, Amerika

 

Privacyshield

Privacyverklaring

Social media Cookies maken het mogelijk om berichten van Gio Coffee te bekijken en te delen. Sessie