De lekkerste dranken en soepen voor je bedrijf

Bij Gio Coffee willen we je voorzien in het ultieme koffiemoment op je werk. Bij dit koffiemoment horen alle mogelijke diensten en producten. Zo zorgen we dat mensen samenkomen en allemaal kunnen genieten van hun momentje samen. Voor de niet-koffiedrinkers is er natuurlijk thee van Lipton. Maar ook voor het hartige tussendoortje kun je bij ons terecht. Op deze manier nemen wij jou de volledige verzorging van het bedrijfsmatige drinkgenot uit handen. Complete service met gegarandeerde kwaliteit!

Automatische bijlevering van je dranken en soepen

Je hoeft helemaal niets zelf bij ons te bestellen. Wij komen namelijk op vaste momenten bij je langs om de voorraad weer bij te vullen. Zo ben je altijd voorzien van de dranken en soepen om je koffiehoek compleet te maken. Ook voor dranken en soepen zorgen we dat er altijd voldoende op voorraad is. Mocht er iets eerder op raken dan gepland, dan kan je hiernaar vragen bij je vaste koffievertegenwoordiger.

Gemak op kantoor voor alle bedrijven

Heb je geen tijd hebt om de voorraad continu bij te houden? Of heeft je bedrijf er de capaciteit niet voor? De persoonlijke bijleverservice is in iedere situatie een handige uitkomst. De vaste ingrediëntenvertegenwoordiger kent de medewerkers en de voorkeuren op het gebied van koffie, dranken en soepen.

Machinevulling door onze medewerkers

Vanzelfsprekend zetten wij onze producten niet simpelweg op je stoep neer. Onze medewerkers vullen je koffiemachine en dispensers voor je bij, zodat je ook hier geen tijd aan kwijt bent. We leveren koffie en bijproducten tot in je keukenkastje!

Beschikbare dranken en soepen

De volgende producten zijn in ons assortiment opgenomen. Deze selectie van thee, soepen en choco dranken maken van jouw werkplek of kantine een gezellige koffiehoek.

Gio Coffee Choco

Zoals je van onze koffie gewend bent, bestaat de Gio Coffee Choco uit een selectie van de allerbeste cacaobonen. Want ook onze choco moet uiteraard van de hoogste kwaliteit zijn! Heerlijk voor die koude winterdagen of als je een keer wat anders wilt.

Lipton Tea

Wie aan thee denkt, denkt aan Lipton. Een onlosmakelijke verbintenis die iedereen kent. Daarom bieden wij voor de enthousiaste theedrinkers een brede selectie een Lipton-smaken, waaronder rooibos, kamille en munt.

Cup-A-Soup

Om de middag lekker te breken heb je iets hartigs nodig. Met de soepen van Cup-A-Soup kun je iedereen een heerlijke opkikker aanbieden. Beschikbaar in verschillende smaken als tomaat, kip en champignon. Een handig dispenserrek is optioneel om het plaatje compleet te maken.

Van Houten chocolate drink

Als je gekozen hebt voor een koffiemachine zonder chocofunctie kun je dit als alternatief aanbieden. Een fantastische chocolate drink van Van Houten, die je gewoon met heet water klaarmaakt!