Voor de koffiehoek hebben wij allerlei handige koffie-accessoires in ons assortiment. Net als de koffiemachines hebben al deze producten een strak design. Zo is de koffiehoek niet alleen in alle gemakken voorzien, maar krijgt de ruimte ook nog eens een aantrekkelijk uiterlijk.

Allerlei drinkgerei verkrijgbaar

Om het drinken van onze koffie nóg aangenamer te maken bieden wij allerhande koffie-attributen aan. Wij hebben bijvoorbeeld handige Gio Coffee bekertrays om je collega’s in één keer een kopje koffie te brengen. Ook kun je daar Gio Coffee bekerdeksels voor krijgen, om het morsen van koffie te voorkomen. De bekertjes mogen natuurlijk niet ontbreken, optioneel is een elegant afgewerkte roestvrijstalen bekerdispenser.

Schenk je regelmatig een espresso in voor klanten, en ben je op zoek naar wat meer allure? Kies dan voor de exclusieve porseleinen Gio Coffee kopjes. Zo kun je echte Italiaanse koffie in echte Italiaanse kopjes schenken. Voor thee en koffievariaties als macchiato’s zijn er de Gio Coffee glazen met prachtige matte afwerking.

Altijd voorzien van melk en suiker

Natuurlijk wil je nooit zonder melk en suiker komen te zitten. Hoewel koffie zwart ook erg lekker is, kan niet iedereen dat altijd waarderen. Je hebt bij ons de keuze tussen sticks, cupjes, klontjes en pakjes. Van Gio Coffee en Friesche Vlag, dat staat voor gegarandeerde kwaliteit. Met het zeer praktische dispenserblik kun je alles ook nog eens op een mooie manier presenteren. Voor de machines die koffievariaties met melk aanbieden zijn er zakken Gio Coffee melktopping.

Automatische bijvulling van je voorraad

Zoals je ook met de koffie van ons gewend bent, leveren wij alle consumptiegoederen op vaste leverdagen. Een Gio Coffee vertegenwoordiger vult de voorraad direct weer aan. Zonder naar de voorraad om te hoeven kijken ben je op deze manier altijd verzekerd van je melk, suiker en meer. Dat is niet alleen voor kleine bedrijven erg handig, vooral grote bedrijven hebben daar heel veel baat bij. Omdat er niet altijd inzichtelijk is wat er precies verbruikt wordt, nemen wij die taak graag van je over.