Gio Coffee trotse partner van Viteau

Vanuit Gio Coffee willen we zorgen voor zoveel mogelijk energiemomenten bij jou op de werkvloer. Om de vitaliteit op de werkvloer te stimuleren, hebben Gio Coffee en Viteau de krachten gebundeld. Viteau, al 20 jaar de grootste waterkoelerleverancier van Nederland, biedt waterkoelers in de vorm van flessenwaterkoelers en leidingwaterkoelers voor op het werk. Water zorgt voor energiekere en vitalere medewerkers. Zorg daarom voor voldoende watervoorzieningen op de werkvloer. Wil je in 3 stappen jouw ideale waterkoeler ontdekken? Doe de keuzehulp!

Blijf gezond en drink genoeg water

Water is levensbehoefte nummer 1. Niet zo gek, want een mens bestaat voor zo’n 70% uit water. Per dag heb je minimaal 2 liter water nodig om actief én vitaal te blijven. Viteau zorgt daarom voor de beste watervoorzieningen op de werkvloer. Hiermee stimuleer je als bedrijf een gezonde levensstijl voor je medewerkers.

Waterkoelers voor op het werk

Een waterkoeler met meerdere functies waaruit iedereen water wil drinken! Hiermee houd je je medewerkers scherp, fris en zelfs warm op koude dagen. Viteau kijkt bij elk bedrijf naar de mogelijkheden en biedt flexibele oplossingen. Van een mobiele flessenwaterkoeler tot aan een leidingwaterkoeler. Bekijk de diverse waterkoelers op viteau.nl en vraag naar de mogelijkheden!