Barista Workstation

De Barista workstation is een producten-display voor naast de koffiemachine. De Barista Workstation biedt ruimte voor allerlei koffie-bijproducten. Producten zoals: zoals: thee, bekers, soep, melk, suiker, koek en roersstaafjes. Zo transformeer je jouw koffiehoek in een mooi en net workstation!

Georganiseerde en opgeruimd ogende koffiehoek met de Barista Workstation

Alle koffie-producten zijn voor je bezoekers en personeel duidelijk zichtbaar en geordend. Zoeken naar de suiker en melk is dus niet meer nodig. Dit zorgt voor meer gebruikersgemak en een professionele uitstraling naar je personeel en klanten. Dit stijlvolle workstation is gemakkelijk naast elke koffiemachine te plaatsen. Met een compacte afmeting van 40 x 53 x 7 cm.

barista workstation

De topkaart van de Barista Workstation is gemakkelijk vervangbaar, hiermee kunnen we het workstation personaliseren naar jouw wensen. Bijvoorbeeld voor het communiceren van je favoriete koffievariaties.

De Barista Workstation is verkrijgbaar voor €49,95.

Tafel Display voor alle koffie producten

Dit workstation heeft een gemakkelijk uitneembare Tafel Display. Voor op elke vergadertafel, kantinetafel of bij binnenkomst bij de ontvangstruimte. Handig voor alle kleine producten als suikersticks, roersstaafjes en melkcupjes. Deze speciaal voor kleine koffie-producten ontwikkelde display is ook los bestelbaar voor €14,95.

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.