Gio Coffee bekertray

Neem ook eens koffie mee voor je collega’s! Met deze bekertray neem je gemakkelijk 6 koffiebekertjes mee. De bekertray is gemakkelijk van tafel te pakken door de opgehoogde zijkanten.

Handige bekertray

Neem nu koffie voor zes collega’s tegelijkertijd mee met de zeer handige en strak afgewerkte bekertray van Gio Coffee. Geen heen-en-weer geloop met meerdere hete koppen koffie in je handen. Je kan nu samen genieten van een koffiemoment op de werkvloer.

Gemak van een bekertray

De Gio Coffee bekertrays zijn gemaakt van sterk en duurzaam kunststof. Deze gaan lang mee waardoor je niet elke pauze een nieuwe tray hoeft te gebruiken. Hij is daarnaast gemakkelijk schoon te maken! Even afspoelen als er gemorst is, en hij kan zo weer in de kast.

Schoon koffie vervoeren op kantoor

Door de opgehoogde zijkanten is de bekertray zonder moeite van tafel te pakken. Hierdoor is de kans op eens schoon kantoor een stuk groter!

Elegant design voor de koffiehoek

Door de glanzend zwarte afwerking is de bekertray van Gio Coffee een mooie toevoeging aan de koffiehoek. Samen met de paarse koffiebekers is het een bijna koninklijke combinatie! Maakt van jouw koffiehoek een echt elegante bedrijfsruimte.

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.