Cup-A-Soup vending en zakjes

Heb je af en toe trek in een zoutig opkikkertje op het werk? Naast koffie hebben wij ook lekkere Cup-A-Soup in ons assortiment.

Lekker tussendoortje op het werk

Voor de lekkere trek hebben wij Cup-A-Soup! Lekker als tussendoortje of bij de lunch. Beschikbaar in kleine, handig te doseren, cup a soup zakjes. Ook verkrijgbaar in grote vendingzakken, voor in de compatibele machines.

Cup-A-Soup voor in de koffiemachine

De koffiemachines met soepfunctie vullen we met de vendingzakken van Cup-A-Soup. Super gemakkelijk een heerlijk zout opkikkertje zetten, dat kan met onze machines en Cup-A-Soup. De smaken automaatsoep die wij aanbieden zijn tomaat, Chinese tomaat, champignon en kip.

Een soepcarrousel op het werk

Wil je graag een soepcarrousel op je werk? Dan kunnen wij deze bij je soep bestelling meeleveren. Niet alleen gevuld met de allerlekkerste smaken, het staat ook nog eens heel chique. Beschikbaar in tomaat, Chinese tomaat, rundvlees, champignon, kip en kerrie.

Automatische levering

Zoals je van ons gewend bent wordt ook de Cup-A-Soup op vaste levermomenten bijgevuld. Zo heb je geen omkijken meer naar de voorraad en heeft iedereen altijd de mogelijkheid een lekkere tomatensoep te zetten.

Soep gemaakt van duurzame producten

Ook de soepen in ons assortiment hebben wij met de uiterste zorgvuldigheid uitgezocht. Aangezien duurzaamheid één van onze meest belangrijke kernwaardes is, zien wij dit graag terug in alle producten die wij aanbieden. Cup-A-Soup gebruikt alleen duurzaam geteelde tomaten in hun soepen. Zij werken samen met boeren die milieubewust verbouwen. Zo garanderen zij de lekkerste tomaten, en zorgen wij voor een groenere toekomst.

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.