Gio Coffee Choco

Gio Coffee Choco bestaat uit een selectie van de beste cacaobonen. Door deze selectie maak je eenvoudig een heerlijke warme Chocolademelk of Mochaccino.

Warme chocolademelk op je werk

Voor de koffiemachines met een chocofunctie leveren wij Gio Coffee Choco. De Gio Coffee Choco is een chocotopping voor warme choco. Één van de ingrediënten is cacaopoeder gemaakt van de zorgvuldig geselecteerde cacaobonen. Lekker voor op een koude winterdag om bij op te warmen. Voor de echte liefhebber van warme choco.

Automatische bijlevering van chocotopping

Ook de Gio Coffee Choco wordt natuurlijk zonder dat je bij hoeft te bestellen aangevuld. Lekker én gemakkelijk. Je hoeft niet eens zelf de voorraadkast bij te vullen! Zo is altijd voldoende warme choco om de koude winterdagen door te komen. Zo kun je iedere klant of collega altijd een overheerlijke kop choco aanbieden. Dat is nog eens klantvriendelijk!

Warme choco van de allerbeste cacaobonen

Zoals je dat natuurlijk van ons gewend bent, zoeken we voor de Gio Coffee Choco de beste cacaobonen uit. Omdat wij streven naar de hoogste kwaliteit voor ieder product dat wij aanbieden. Want alleen de lekkerste cacaobonen maken de lekkerste choco.

Meer dan Chocolademelk

Naast choco is de Gio Coffee Choco ook geschikt om een fantastische mochaccino te maken, ook wel een caffè mocha genoemd. Net als een caffè latte is hij gemaakt met een espresso en hete melk, waar chocotopping aan toe wordt gevoegd.

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.