Gio Coffee Stroopwafels

Heb jij ze al geproefd? Je maakt elk koffiemoment nog lekkerder met de heerlijk ambachtelijke Stroopwafels van Gio Coffee. Met deze smaakvolle stroopwafels maak je je klanten, bezoekers en personeel blij. Want wie houdt er nou niet van deze ambachtelijke Hollandse koeken?

Trakteer je klanten met een verse stroopwafel bij de koffie! Wij leveren deze ambachtelijke stroopwafels direct vanuit de bakkerij naar jouw bedrijf. Een lekkere traktatie voor ieder moment.

Stroopwafels bij de koffie voor relaties en personeel

De Gio Coffee stroopwafels zijn gemaakt van échte roomboter en met een kern van suikerstroop. Elke dag worden de stroopwafels vers bereid door onze stroopwafelleverancier. Zij bakken al sinds 1968 met veel zorg verse stroopwafels van de best mogelijke kwaliteit. Deze stroopwafels zijn bijvoorbeeld heerlijk bij een espresso of cappuccino, gemaakt van onze verse Gio Grande koffiebonen.

De lekkerste stroopwafel voor bij de koffie

Bij Gio Coffee gaat het om kwaliteit. Dit zie je terug in alle producten van Gio Coffee, van de koffiemachines tot koffie-accessoires. Bij de voedingsproducten van Gio Coffee is versheid een van de belangrijkste vereisten. Allen als iets vers is heb je écht kwaliteit. Zo leveren wij bijvoorbeeld om de vier weken vers gebrande koffiebonen aan onze klanten. Maar ook met deze stroopwafels zorgen we dat we deze zo vers mogelijk leveren. Uiteindelijk is een stroopwafel het lekkerst als deze vers en knapperig is!

  • De koeken zijn per 10 stuks verpakt

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.