Jura Piccolo melkkoeler

De Piccolo melkkoeler is een compacte mini-koelkast voor naast een Jura koffiemachine. Deze melkkoeler is speciaal ontwikkeld om cappuccinomelk vers en op de juiste temperatuur te bewaren.

De lekkerste cappuccino op je werk

Bijna niets is belangrijker dan goede koffie tijdens een werkbespreking of vergadering. Met de Jura Piccolo melkkoeler biedt je je klanten en personeel een ruime koffievariatie aan. Voor verse melkvariaties als de cappuccino of latte macchiato! Jura professional heeft speciaal voor de zakelijke markt de compacte Piccolo melkkoeler ontwikkeld. Deze Piccolo melkkoelers passen perfect naast de Jura koffiemachines, zoals de JURA WE8.

Jura Piccolo melkkoeler voor verse cappuccino in het kleinbedrijf

Van makelaars en assurantiekantoren tot kappers en beautysalons; cappuccino’s zijn er altijd favoriet! Dus heb je weinig ruimte maar wil je je gasten toch een cappuccino van verse melk aanbieden? Dan is de Jura Piccolo de juiste keuze! Met de Jura Piccolo melkkoeler koel je snel twee pakken (van 1 liter) cappuccinomelk, op precies de juiste temperatuur. Eén om alvast te koelen en één voor direct gebruik. Hierdoor blijft de melk langer goed en heb je altijd een pak cappuccinomelk binnen handbereik! Daarnaast heb je met de Jura koffiemachinemodellen precies genoeg aan de 2 liter inhoud van de Jura Piccolo melkkoeler. De koeler heeft aan twee kanten een opening om de cappuccino-slang te koppelen. Hierdoor kun je ‘m gemakkelijk zowel links als rechts van je koffiemachine neerzetten. Door het handige formaat van 32 x 20 x 26 cm, past de Jura Piccolo melkkoeler gemakkelijk naast je koffiemachine.

Informatie over de Jura Piccolo melkkoeler:

De Jura Piccolo melkkoeler heeft een thermo-elektriche koelsysteem met een externe ventilator. Hiermee koel de melkkoeler tot de ideale melktemperatuur van 4 graden. De goed afsluitbare deur zorgt dat deze temperatuur in de koeling constant blijft. De deur van de koeling heeft een simpel maar efficiënt sluitingssysteem. Hiermee is deze makkelijk in gebruik en is het schoonmaken van de deur eenvoudig.

Specificaties van de Jura Piccolo melkkoeler:

vinkjeInhoud melkreservoir: 2 liter

vinkjeGewicht: 3,6 kg

vinkjeAfmeting: breedte: 19 cm, hoogte 31 cm, diepte 28 cm

vinkje

Aansluiting voor 230V als 12V

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.