Lipton Tea thee assortiment

Naast lekkere koffie moet je natuurlijk ook lekkere thee kunnen aanbieden. Daarom hebben wij naast onze eigen koffie ook Lipton Tea in ons assortiment met een ruime keuze aan smaken: Yellow label, rooibos, kamille, munt, groene thee, bosvruchten, Earl Grey en citroen.

Thee op de werkvloer

Soms heb je even genoeg koffie gedronken of je bent gewoon een groot theeliefhebber. Daarom vinden wij het belangrijk dat er altijd een alternatief beschikbaar is in onze koffiemachines. Met de heet water functie bieden wij de mogelijkheid om thee te schenken. Daar heb je uiteraard wel theezakjes voor nodig. Wij leveren een breed assortiment van Lipton.

Verschillende smaken thee

Wij bieden verschillende smaken Lipton thee aan. De Yellow Label kan natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast hebben wij kamille thee, rooibos, munt, groene thee, bosvruchten, Earl Grey en citroen. Voor ieder wat wils!

Zonder te bestellen aangevuld op je werk

Je hoeft je geen zorgen te maken dat de thee opraakt. Wij vullen de theevoorraad op vaste tijdstippen bij, zodat je altijd een kopje thee kunt drinken. De thee komt verpakt in een handig doosje die ook nog eens mooi in de kantine staat.

Waarom Lipton thee?

Het brede assortiment van Lipton thee is niet de enige reden dat wij dit merk aanbieden. Net als wij heeft Lipton de handen ineengeslagen met de Rainforest Alliance. Dus ook de thee van Lipton kan je met een gerust hart drinken. Samen met Rainforest Alliance zorgen wij met zijn allen voor duurzaam ondernemen met het oog op een betere toekomst. Eerlijke handel, milieuvriendelijke plantages en respect voor de mens. Het partnerschap met de Rainforest Alliance is te herkennen aan het groene kikkertje.

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.