Magazine pakket

Met een magazinepakket van Gio Coffee ontvang je elke vier weken een nieuwe bundel magazines voor je bedrijf. Het magazinepakket is samengesteld uit vijf automatisch geselecteerde magazines als Linda., Men’s Health, vtwonen, Vogeue, Jan en Autovisie.

Een magazinepakket voor op je werk

Met vijf magazines, zit er altijd voor iedereen iets bij wat ze leuk vinden om te lezen. De magazine pakketten ontvang je 13 keer per jaar met een jaarabonnement. Ook zijn ze elke maand los te bestellen, zonder dat je ergens aan vast zit.

Compleet koffiemoment met de leukste magazines

Een koffiemoment is een moment van ontspanning. Een moment voor jezelf, waarbij je eventjes geniet. Om dit koffiemoment zo optimaal mogelijk te maken biedt Gio Coffee deze magazine pakketten aan. Zo geniet jouw klant, relatie of medewerker van een heerlijk kopje koffie met zijn favoriete magazine!

Magazinepakket voor bedrijven

De magazines komen in een magazinepakket, samengesteld uit diverse soorten magazines. Van sport, interieur tot beauty. Allemaal vol met nieuws, trends, interviews en verhalen over dat waar je over wil lezen. Enkele magazines uit het Gio Coffee magazinepakket zijn: Vogue, LINDA. magazine, vtwonen, Quote en Men’s Health, Computer Totaal, JAN, Autovisie, Vogue, Elle en Marie Claire.

Magazines voor in de wachtruimte of op de leestafel

De uitgebreide samenstelling maken de magazinepakketten ideaal voor bedrijven die diverse doelgroepen over de vloer krijgen. Met een wachtruimte vol leuke magazines, lijkt het wachten voor je klanten minder lang te duren. Ideaal voor in de wachtruimte of op de leestafel van je bedrijf; in welke branche deze zich ook bevindt. Ook voor medewerkers zijn de magazines een aanwinst. De lunchpauze is natuurlijk leuker met een kantine vol mooie magazines. Lekker om weg te lezen onder het genot van een cappuccino!

vinkjeSamengesteld uit 5 automatisch geselecteerde magazines als Linda., Men’s Health, vtwonen, Vogue, Jan en Autovisie.

vinkjeElke maand een nieuwe magazine pakket

vinkje

13 magazines per jaar, of maandelijks te bestellen

 

Vraag hier een magazine pakket aan >

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.