Gio Coffee onderkast (Small)

Een must-have voor bij je koffiemachine: een Gio Coffee onderkast.

Gio Coffee onderkast voor koffiemachines (Small)

Maak je koffiehoek compleet met deze compacte, houten onderkast. Perfect om de koffiemachines zoals de Verona, JURA WE8 en Trento Instant op te presenteren. De onderkast bevat drie uitneembare productschappen met LED-verlichting om koffiebenodigdheden in te bewaren. Ook beschikt de kast over een ingebouwde bekerdispenser. En er is veel opbergruimte achter de deur aan de voorkant van de kast.

Onderkast voor een professionele en stijlvolle koffiehoek  in je bedrijf

De onderkast heeft een wit bovenblad is verder afgewerkt met een mooie donkere houtfineer en RVS handgrepen. De onderkast kan hierdoor prima in open ruimtes te staan. Dankzij het compacte formaat van 40cm x 90cm x 65cm is de kast ook geschikt voor kleine ruimtes zoals wachtkamers, pantry’s en keukens in winkels, salons en kleine kantoren. Met deze onderkast zorg je voor een professionele presentatie van jouw koffiemachine!

Voordelen onderkast koffiemachine

  • Ingebouwde bekerdispenser
  • Uitneembare schappen met LED-verlichting
  • Veel opbergruimte voor koffiebenodigdheden

Afmetingen onderkast:

65 cm diep
40 cm breed
90 cm hoog

Complete koffiehoek voor bedrijven

Heb je iets meer ruimte? Een grote kantine of koffiehoek? De kast is ook verkrijgbaar in een groter formaat. Daarnaast is mogelijk om meerdere onderkasten aan elkaar te koppelen. Én is het mogelijk om de onderkast uit te bouwen met achterwand en koffietafels.

De kast is ook verkrijgbaar in een groter formaat. Bekijk deze onderkast hier >

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.