Van Houten Chocolate drink

In elk doosje Van Houten Chocolate zitten 10 makkelijk te openen zakjes met Chocopoeder. Door enkel warm water toe te voegen maak je in een handomdraai een lekkere warme chocolademelk.

Warme choco in een éénkopszakje

Heb je gekozen voor een koffiemachine die geen chocofunctie heeft, maar wil je dit toch graag aanbieden? Dan kun je kiezen voor Van Houten chocolate drink. Heerlijke warme choco in handige éénkopszakjes. Ideaal om lekker mee op te warmen als het buiten vriest. Maar ook verrukkelijk als gewoon tussendoortje te nemen!

Voorraadbeheer niet nodig

Wij nemen het beheer van je voorraad volledig uit handen. Op reguliere levermomenten komen wij langs om alle producten weer bij te vullen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat deze overheerlijke Van Houten chocolate drink op raakt! Neem contact met ons op voor meer informatie over de levertijden.

Over Van Houten chocolate drink

Van Houten is een onderdeel van de Barry Callebaut Group. Barry Callebaut is één van de grootste cacaoproducenten en leveranciers ter wereld. Zij staan bekend om de hoge kwaliteit van hun cacao, en dat is te proeven. Een andere organisatie die onderdeel uitmaakt van de Barry Callebaut Group is de Cocao Horizons Foundation. Een non-profitorganisatie die zich inzet voor een duurzaam productieproces, eerlijke prijzen en ontwikkeling van de lokale gemeenschap. Ook met de chocolate drink van Van Houten ben je dus met het milieu bezig. Lekker en verantwoord.

Vul je gegevens in voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.