Alles voor het complete koffiemoment

Met alleen een kop goede koffie ben je er natuurlijk niet. Hét ultieme koffiemoment heeft net iets meer nodig. De juiste hoeveelheid suiker of zoetstof. Misschien een scheutje koffiemelk. Of met een lekker laagje melkschuim. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Zijn eigen samenstelling voor zijn favoriete kopje koffie. Ook dat verzorgt Gio Coffee. Om dat speciale koffiemoment compleet te maken, bieden wij een totaalpakket voor koffie. Met onze producten kan je ook op de werkvloer genieten van een compleet koffiemoment.

Koffieproducten voor in de koffie

Voor degene die de koffie graag zoet drinkt, hebben wij suikerklontjes en suikersticks. Als ideaal alternatief voor suiker, zijn er Canderelsticks. Een collega die meer geniet van koffie met een milde smaak? Daarvoor hebben wij koffiemelk, melkcupjes en creamersticks in ons assortiment.

Uiteraard vergeten wij de Cappuccino liefhebbers niet. Onze Gio Coffee Melk topping zorgt voor een romige laag melkschuim op je Cappuccino. Dit kun je natuurlijk ook gebruiken voor een Latte Macchiato of warme Choco. Deze koffie-bijproducten zijn onmisbaar voor het lekkerste kopje koffie. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom hebben wij naast goede koffie dit uitgebreide assortiment aan koffie-bijproducten.

Alles voor bij de koffie; handig en makkelijk

Onze koffie-bijproducten zijn handig doseerbaar en makkelijk oplosbaar. De meeste producten zijn ook verkrijgbaar in eenpersoonsverpakking. Iedereen kan zo heel makkelijk zijn favoriete bak koffie maken. Bij elk bedrijf. Smaak, stijl, klasse én gemak. Daar gaat Gio Coffee voor. De handige, trendy verpakkingen misstaan niet in jouw koffiecorner. Ook daar hebben wij aan gedacht.

Naast deze koffie-bijproducten hebben wij daarom ook handige koffie-accessoires en lekkere dranken en soepen.

Je zit nooit zonder koffie of koffieproducten

Je hoeft nooit mis te grijpen. Onze koffievertegenwoordigers zorgen ervoor dat de producten altijd bij jou voorradig zijn. Zij bezoeken bedrijven met regelmaat en vullen aan waar nodig. Jouw collega’s, gasten en klanten kunnen altijd hun eigen, smaakvolle koffie drinken. Dag in, dag uit.

Heb je interesse in ons complete koffie-aanbod? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je altijd alles in huis hebt om te kunnen genieten van een ultiem koffiemoment. Gio Coffee regelt voor jouw bedrijf de juiste koffieproducten bij de lekkerste koffie.

Zo wordt de lekkerste koffie ook de compleetste koffie. Een moment om even te genieten. Met Gio Coffee.